Sony ima novu verziju DualSense kontrolera?

Foto: Shutterstock (na fotografiji nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONYJEV novi DualSense V2 kontroler pojavio se na stranici kanadskog ogranka Best Buya sa slikama proizvoda i specifikacijama. Fotke su otkrile gotovo pa nikakvu promjenu u dizajnu, ali su specifikacije pokazale značajno poboljšanje trajanja baterije.  

Naime korisnik stranice ResetEra ezidro3 primijetio je novi PlayStation 5 V2 DualSense bežični kontroler u bijeloj boji na kanadskoj internetskoj trgovini Best Buya, prenosi IGN. U opisu uređaja je navedeno da ima 12 sati trajanja baterije - u odnosu na pet sati u trenutnoj iteraciji. 

Best Buy je u međuvremenu uklonio kontroler sa stranice

Potpuni opis Best Buya glasi: "Uzmite akciju igranja u svoje ruke kada igrate s bežičnim kontrolerom PlayStation 5 V2 DualSense. S dinamičkim okidačima, ugrađenim mikrofonom i još mnogo toga, ovaj kontroler za igranje nudi doista impresivno iskustvo. Kultni udoban dizajn omogućuje vam igranje satima i satima."

Osim značajnog povećanja trajanja baterije, navedeni bežični kontroler Sony V2 DualSense prilično je zrcalo svog prethodnika. Ima priključak za slušalice, ugrađeni mikrofon i dodirne okidače na stražnjoj i prednjoj strani.

Cijena mu je u Best Buy trgovini u Kanadi 89.99 CAD (61.27 eura), a u međuvremenu je uređaj maknut sa stranice, ali je još uvijek vidljiv ako se ukuca ime kontrolera i kanadska Best Buy stranica u Google. Sony zapravo tek treba najaviti takav kontroler, a za sada se nije oglasio povodom ovog curenja informacija. 

Pročitajte više