"Spasila me": Mnogi se kunu u ovu peglu koja može ravnati i kovrčati kosu

Screenshot/Foto: lorealprofessionnel.com/YouTube/sve.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSTOJE sretnici koji imaju svilenkastu ravnu kosu i dovoljno je da je samo posuše fenom i gotovi su. No oni drugi, čija svaka vlas vodi svoju politiku, trebaju pomoć u vidu četki za kosu, figara, pegli i čega već sve ne da bi imali urednu frizuru. 

Njima bi mogla biti korisna L'Orealova pegla za kosu Professionnel Steampod. Ona nije nova, kao ni koncept pegle za kosu na paru. No od kada je marka izbacila prvu verziju 2012. godine ova pegla postaje sve bolja te je i dalje mnogima omiljeni uređaj za oblikovanje kose. Posljednje dvije verzije su Steampod 3.0 i 4.0. Novija ima poboljšanja i neke nove dodatke, ali obje daju slične rezultate. 

Kombinira toplinu i paru 

Kako funkcionira? Dok se tradicionalni uređaji za ravnanje kose oslanjaju isključivo na toplinu za ravnanje i oblikovanje kose, Steampod koristi kombinaciju topline i pare čime, prema marki, brže oblikuje kosu. Također, pegla je obogaćena pro-keratinskom tehnologijom i smanjuje oštećenja od topline i smanjuje lomljenje kose. 

U sebi ima integrirani spremnik za vodu, a temperatura se može prilagoditi s tri postavke, od 180 stupnjeva do 210. Dakle, kada pritisnete peglu na dio kose, ona ispušta paru iz malih otvora kako bi izravnala vlakna kose.

Kosa je nakon korištenja mekana i svilenkasta te izgleda sjajno. Ona se osim za ravnanje kose može koristiti i za opuštene valove ili definirane kovrče. Izdvojili smo nekoliko videa s TikToka u kojima se mogu vidjeti rezultati. 

Pogledajte rezultate i frizure postignute s njom

Tiktokerica Ali pokazala je kako sa Steampod peglom 3.0 ravna kosu. Napisala je da joj je ova pegla "promijenila život i kosu". 

@aligrievee

truly life changing 🤍l’oréal steam pod

♬ original sound - dhivya sri

Tiktokerica Georgia pokazala je kako sa Steampod 4.0 peglom radi kovrče. 

@g33ldn Styling with the @lorealpro steampod 4 ✨ #lorealpro #steampod4 #shinyhairroutine #shinyhairtips #heatlessstyling #heatlesscurls #haircareroutine #curlyhairtutorial #besthaircurlers #hairstraightner #hairtutorial ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

I još jedno ravnanje sa Steampodom 3.0. 

@rbk___ Let’s straight my hair #dysonairwrap #dysonhair #dysonairwraptutorial #haircare #hairroutine #hairtutorial #hair #hairstyle #hairtok #hairstylist #hairstyles #naturalhair #hairinspo #hairtransformation #longhair #hairtips #haircareroutine #skincare #skincareroutine #cleangirl #cleangirlaesthetic #thatgirl #thatgirlaesthetic #thatgirlroutine #fyp #minivlog #foryou #pourtoi #lifestyle #brushing #brushinghair #fypage #viral #olaplex #hairtok #hairtututorial #foryoupage #steampod #lorealparis ♬ Big Boy x Umbrella - DJ L BEATS

"Svaka druga pegla mi je ubila kosu i ova stvar me spasila"

Ispod ovih videa mogu se naći razni komentari, a dosta ih je pohvalilo Steampod. Neki su je usporedili i s popularnom Dyson peglom te rekli da je dobar povoljan duplić.

"Steampod je puno bolji od Dysona, posjedujem oboje i nema usporedbe kod kovrčave kose", "Kao netko tko religiozno ravna kosu, svaka druga pegla mi je ubila kosu i ova stvar me spasila", "Koristim Steampod od 2013. Imam jako kovrčavu kosu, savršena je jer mi drži kosu ravnom čak i pri visokoj vlažnosti", "Koristim ovu peglu već tri godine! Čini kosu sjajnom i uzrokuje manje štete", "Imam jednu već 10 godina i to je jedini uređaj za kosu koji ću koristiti do svoje smrti", neki su od njih. 

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 pegla za stiliziranje kose, 285.22 eura (2149.04 kn)

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 peglu za stiliziranje kose po cijeni od 285.22 eura (2149.04 kn) možete vidjeti ovdje

Pročitajte više