Stan od 104 kvadrata u Zagrebu prodaje se za 252.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao trosoban stan u Maksimiru, točnije Donjem Bukovcu, koji se prodaje za 252.000 € (~ 1.898.694 kn). Stan se nalazi uz Park-šumu Dotrščina, u zgradi izgrađenoj 2007. godine. 

Dvije spavaće sobe i open-space dnevni boravak i kuhinja

Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, hodnika, kupaonice, open-space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice. Tu su još i terasa te veliki balkon. Stan je unutarnje površine 80 kvadrata, balkon ima 21.89 kvadrata, terasa ima 5.56 kvadrata, a stanu pripada i spremište u podrumu od 4.77 kvadrata, parkirno mjesto i vrt površine 55 kvadrata. Ukupna obračunska površina stana je 104.48 kvadrata. 

Namještaj i kuhinja po mjeri s aparatima ostaju u stanu, istaknuto je u oglasu. Nadalje, u oglasu je navedeno da je autobusna stanica udaljena 400 metara, a udaljenost od KB-a Dubrava i Agronomskog fakulteta je pet minuta vožnje. 

U oglasu je istaknuto da je stan uknjižen i da je moguća kupovina putem stambenog kredita. Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više