Stigla je nova H&M-ova Studio kolekcija. Ovo su najljepši komadi

Foto: Shutterstock/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

UVIJEK nas zanima kada modni brend predstavlja kolekciju za nadolazeću sezonu, posebno ako se radi o nekoj od cjenovno prihvatljivoj high-street marki poput npr. H&M-a. Volimo pregledati novitete, inspirirati se, ali i vidjeti što će se nositi u idućoj sezoni. Zato smo brže-bolje pregledali upravo predstavljenu H&M-ovu Studio kolekciju za jesen zimu 2023. kojom dominira crna boja.

 

U ovoj kolekciji možete pronaći komade poput crnog maksi kaputa, bijele košulje s velikom mašnom, traperice ukrašene kamenčićima u nijansi šampanjca, crne jakne, crne mini haljine te dodatke poput crnih čizama od napa kože, crne torbe i nakita.

Naši favoriti

H&M svoju novu kolekciju opisuje kao mračni glamur ispunjenu siluetama koje kanaliziraju sofisticiranost noir heroina. Ova nova kolekcija bit će dostupna na službenoj stranici od 28. rujna. Tako da do tada stignete složiti listu želja, a ispod možete vidjeti naših pet favorita. 

Zlatni top
Jakna
Crne čizme na potpeticu
Crna torba
Crna haljina

H&M Studio slavi 10 godina 

Ova H&M-ova kolekcija pokrenuta je 2013. godine s idejom da izlazi dva puta godišnje, a ova trenutačna za jesen/zimu slavi 10 godina, ali i novo poglavlje za ovu limited-edition kolekciju. Naime, od ove sezone H&M Studio imat će kreativni okvir koji obuhvaća više limited-edition kolekcija, koje će izlaziti nekoliko puta godišnje. 

Pročitajte više