Stigli su Kinder Duo keksi

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUČER smo pisali o novim Kinder Kinderini keksima, koji su napokon stigli k nama, a sinoć smo u Zagrebu, isto na benzinskoj postaji (očito su to sada postale lokacije za otkrivanje noviteta), našli i novije Kinder Duo kekse, prelivene mliječnom i bijelom čokoladom.

Ovi keksi su početkom ove godine prošli testiranje na tržištu u Luksemburgu, pa su se polako počeli pojavljivati i u drugim europskim državama.  

No i prije nego što su stigli na police kod nas, mogli su se naručiti preko njemačkog Amazona, gdje ih i sada možete naći ako ih nema nigdje u vašoj blizini. 

Kinder Duo keksi su kombinacija čokolade od punomasnog mlijeka i bijele čokolade s ukusnim biskvitom. Dobije se 12 keksa, a cijena pakiranja od 150 grama je 2.70 eura (20.34 kn). Probali smo ih - fini su, nisu preslatki, ali su prilično zasitni zbog preljeva od čokolade. 

Ako vas zanimaju noviteti, ali i dobri popusti kada je u pitanju hrana, pratite našu Index šoping-listu, koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Trgovine su značajno srezale cijene, pale su i više od 50%

Pročitajte više