Stigli su Magnum Sunlover i Starchaser sladoledi. Koštaju 1.69 eura

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MAGNUM ima dva nova okusa Double sladoleda - Sunlover i Starchaser. Magnum Double Sunlover kombinira sladoled s okusom kokosa, manga i marakuje te je preliven raspucanom bijelom čokoladom s hrskavim dodacima kokosa. Starchaser kombinira sladoled s okusom kokica i karamele te je preliven raspucanom mliječnom čokoladom s komadićima karameliziranih kokica.

Morali smo oba odmah probati, Sunlover je totalna mango rapsodija, s naglaskom na kiseliju stranu, a kokos se jako slabo osjeti, skoro nikako. Starchaser je jako zanimljiv i lijepo se osjeti okus pečenih kokica, karamele i čokolade. 

Sladoledi dolaze u obliku štapića, a postoje i kantica verzije koje mi nismo našli. Ovi sladoledi su dostupni u Plodinama i Intersparu, a u potonjem smo mi kupili svoje primjerke. Cijena im je 1.69 eura (12.73 kn), a dobije se 85 ml sladoleda. 

Magnum Starchaser
Magnum Starchaser
Magnum Sunlover
Magnum Sunlover

Ako želite pratiti novitete ili dobre popuste prehrambenih i neprehrambenih proizvoda u maloprodajnim trgovinama, pratite našu Index šoping-listu koju izbacujemo svaki tjedan.

>> Index šoping-lista: Gavrilović gotova jela i Ledo štrukle su na 25% popusta

Pročitajte više