Stiže novi Xbox, a donosi jednu veliku promjenu

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON nekoliko mjeseci govorkanja, Xbox navodno planira lansirati novi hardver kasnije ove godine. Unatoč tvrdnjama da će tvrtka i dalje podržavati fizičke medije, novi Xbox će biti u potpunosti digitalan. Konzola će navodno biti bijela, a imat će nekoliko dodatnih značajki.

Neće čitati diskove

Nova Xbox konzola bit će nešto manja i bit će pristupačnija opcija za one koji žele doživjeti najbolje što Xbox gaming može ponuditi, ali ne žele potpuno investirati u standardni Xbox Series X. Nova će verzija imati i hardverske nadogradnje poput poboljšanog hladnjaka.

Ova vijest dolazi nakon nekoliko izjava šefa Xboxa, Phila Spencera, o budućnosti Xbox brenda, usprkos strahovima da će tvrtka odustati od proizvodnje konzola u nadolazećim godinama. Spencer je jasno dao do znanja da će tvrtka nastaviti proizvoditi konzole, te da će poticati fizičke medije, bez obzira na to što novi Xbox Series X neće moći čitati diskove, piše Gaming Bible.

Nije poznato kada će biti objavljena nova Xbox konzola ili kada je planirano njezino puštanje u prodaju. No, vjeruje se da će, u skladu s prethodnim godinama, konzola biti predstavljena tijekom ljeta i lansirana krajem godine.

Pročitajte više