Stižu novi LEGO-ovi setovi Harry Potter

Foto: Shutterstock/lego.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEGO je upravo predstavio novu kolekciju Harry Potter koja bi u prodaju trebala stići 1. ožujka. Radi se o domovima Hogwarts, odnosno sobama, i to Ravenclaw, Gryffindor, Hufflepuff i Slytherin. Sve sobe izgledaju poput knjiga koje se otvaraju i sadrže vjerne replike svakog pojedinog doma. 

Soba Gryffindor

Ovaj set sadrži mnoge autentične detalje poput kamina, stolica i šahovnice te stražnju ploču koja stvara 3D efekte uključujući sliku Siriusa Blacka koja se pojavljuje u plamenu i trofej koji prikazuje 1. ili 4. mjesto. Set uključuje minifigure Harryja Pottera, Angeline Johnson i Nevillea Longbottoma te zlatne zvrčke i mača Gryffindor. Set se sastoji od 285 dijelova, a na njemačkoj LEGO stranici košta 34.99 eura (263.64 kune). 


Soba Hufflepuff

Hufflepuffova zajednička soba ima brojne biljke, Hufflepuffovu šalicu za piće, bundevu, škrinju koja se može sagraditi i postavljeni stol. Set uključuje minifigure Cedrica Diggoryja, Susan Bones i Hannahe Abbott. Set ima ukupno 313 dijelova i cijena mu je na njemačkoj LEGO stranici 34.99 eura (263.64 kune). 


Soba Ravenclaw

LEGO replika Ravenclawove velike zajedničke sobe sadrži stol, knjige, dvije stolice, dvije svjetiljke i tijaru Ravenclaw. Scenu možete oživjeti minifigurama Cho Chang, Lune Lovegood i Michaela Cornera. Set ima ukupno 305 dijelova, a u njegovom slaganju uživat će svi. Cijena mu je na LEGO njemačkoj stranici 34.99 eura (263.64 kune). 


Soba Slytherin

Vjerna rekreacija dnevne sobe Slytherin sadrži sklopivu sofu, svjetiljke i stepenice. Osim toga ima stražnju ploču s 3D efektima pa se tako mogu napraviti pokretne oči čudovišta, svjetlo koje se pali i gasi ili tajna poruka koja se pojavi u ormaru. Uz Draca Malfoya set sadrži i dvije nove minifigure - Pansy Parskinson i Blaise Zabini. Set ima ukupno 349 dijelova i košta 34.99 eura (263.64 kune) na njemačkoj LEGO stranici

Pročitajte više