StockX revolucionizira kupnju tenisica novom aplikacijom na Apple Visionu Pro

Foto: stockx.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STOCKX, online tržište, nedavno je objavio lansiranje aplikacije za kupovinu koja je prilagođena Apple Visionu Pro. Ovo iskustvo uključuje impresivan prikaz tenisica s 3D modelima najnovijih izdanja, bogato iskustvo pregledavanja i otkrivanja proizvoda te pruža tržišne podatke u stvarnom vremenu.

Također, aplikacija nudi značajku "Kupujte izgled", koja omogućuje korisnicima pregled sadržaja koji su generirali korisnici širom svijeta na 4K zaslonu. StockX olakšava kupnju, prodaju i istraživanje najtraženijih tenisica, odjeće, modnih dodataka, kolekcionarskih predmeta i elektronike. Nova aplikacija, posebno dizajnirana za Apple Vision Pro, dodatno potiče korisnike da uđu dublje u svijet suvremene kulture s potpuno novim iskustvom kupnje.

@yukaohishi Would you shop like this?😏👟🛍️ #stockx #visionpro #apple ♬ Happy - Yojo Summer

Potpuno nova dimenzija

"Ništa ne može zamijeniti osjećaj kada uzmete tenisicu s police i držite je u rukama, ali ovo novo iskustvo je vrlo blizu", istaknuo je Greg Schwartz, predsjednik StockX-a i glavni operativni direktor. "Inovacija je ključna za sve što radimo u StockX-u. Bili smo prvi koji su implementirali mehaniku tržišta dionica u prostor preprodaje i ponosni smo što smo jedno od prvih tržišta koje je lansiralo prostornu aplikaciju za Apple Vision Pro. To je sve što volite kod StockX-a, ali sada u potpuno novoj dimenziji."

Pročitajte više