Suprug Sofije Richie ismijava čizme poznatog brenda: "Moda je otišla predaleko"

Screenshot/Foto: TikTok/loewe.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZVRŠNI glazbeni producent Elliot Grainge je u braku s modnom "it" djevojkom, ali čini se da nije baš oduševljen jednim od najnovijih trendova.

Dok su Elliot i njegova supruga Sofia Richie Grainge uživali u božićnoj kupovini, naletjeli su na par upadljivih čizama. Nepotrebno je reći da glazbeni producent nije bio impresioniran, a njegova reakcija mnoge je nasmijala.

@sofiarichiegrainge

Remind me to not take elliot christmas shopping w me again

♬ original sound - Sofia Richie Grainge

"Izgledaju kao da bi ih bogati patak nosio", kaže u videu dok prilazi smeđim čizmama na petu. "Vrlo bogata patka, kojoj sve druge patke kvocaju."

"To su široke, kožne traperice, čizme na petu", izjavljuje, nabrajajući sve opise kojih se može sjetiti. "Znate da je moda otišla predaleko kad su izbacili ovako nešto", rekao je na kraju.

Sofia je ispod videa napisala: "Podsjetite me da više ne vodim Elliota u božićnu kupnju sa sobom."

Riječ je o čizmama dizajnerskog brenda Loewe, koje se prodaju po cijeni od 2200 € (16.575,90 kn). Napravljene su od meke janjeće nappa kože, s detaljima klasičnog dizajna hlača. Prednji dio dodatno je ukrašen kristalima.

Brojni su se korisnici na TikToku složili s njim

Na TikToku mnogo ljudi se slaže s njim i podržava ga u vezi s onim što je rekao.

"Cijenim njegovu iskrenost jer je stvarno u pravu, ponekad je moda upitna", "U pravu je", "Da, u pravu ste, moda je otišla predaleko", neki su od komentara ispod videa.

Što vi kažete, sviđaju li vam se ove čizme? Odgovorite nam u anketi niže.

Pročitajte više