Suptilno pohranite toaletni papir. Evo kako

Foto: emmezeta.hr/xxxlesnina.hr/ikea.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOALETNI papir bez ikakve sumnje potreban je svakom domu. Uvijek ga je dobro imati u zalihama. No, i dalje stoji da izloženi toaletni papir ne izgleda baš lijepo ili uredno. Stoga mnogi nastoje pronaći način kako ih uredno pospremiti da ne smetaju, a pridonesu estetskom dojmu kupaonice. Najjednostavnije ih je sakriti, a zadržati blizu. Razmislite o korištenju košare za rublje.

Košare za rublje odličan su ulog

Košare za rublje obično nisu pretjerano skupe, a investiranje u jedan lijepi komad je pametan i praktičan način skrivanja zalihe toaletnog papira, papirnatih ručnika i drugih higijenskih proizvoda koje možda ne želite držati izloženima. Dobro će poslužiti i za pohranu drugih stvari za koje teže nalazite mjesto, a istovremeno će služiti kao ukras.

Prije nego što krenete u kupnju košare za rublje, razmislite o tome što želite držati u njoj i koliko toga. Primjerice, razmislite koliko rola toaletnog papira u pravilu držite u zalihama i posvetite se traženju košare odgovarajuće veličine.

Ako u istoj košari želite pohraniti primjerice toaletni papir i papirnate ručnike, jasno je da će vam trebati veća košara. Isto vrijedi i za pohranu sredstava za čišćenje. Većina kućanstava ima nekoliko različitih sredstava koja neće lako stati u manju košaru. 

Obratite pažnju i na prostor u svojoj kupaonici, ne samo zato da vam ne ometa kretanje već i zato da se košara koju odaberete estetski uklopi u prostor. Izdvojili smo nekoliko košara koje su nam se svidjele.

Košara za rublje Bamboo, Emmezeta, 33.18 eura
Košara za rublje Elisa, Emmezeta, 37.16 eura
Crna košara za rublje, Lesnina, 49.99 eura
Pletena košara za rublje, Lesnina, 51.99 eura
Pletena košara za rublje Nattgibba, IKEA, 59.99 eura

Pročitajte više