Sutra je blagdan Sveta tri kralja, većina trgovina neće raditi cijeli vikend

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S OBZIROM na to da je ova subota, 6. siječnja, u Hrvatskoj neradni dan zbog blagdana Sveta tri kralja, a u nedjelju su samo neke trgovine otvorene, provjerili smo radno vrijeme trgovina i šoping-centara kako biste na vrijeme mogli obaviti potrebnu kupovinu.

Trgovine i drogerije

Kaufland

Kaufland trgovine neće biti otvorene cijeli vikend – u subotu zbog blagdana, a ova nedjelja im je također neradna.

Lidl

Lidl trgovine neće biti otvorene ni u subotu (6.1.2024.) ni u nedjelju (7.1.2024.)

Konzum

Konzum prodavaonice na blagdan Sveta tri kralja, 6.1.2024., neće raditi. Jedino će prodavaonica na adresi Avenija Marina Držića 4, Zagreb raditi od 08:00 do 15:00 sati. Također, radno vrijeme Konzum prodavaonica u nedjelju, 7.1.2024., pogledajte ovdje.

Studenac

Studenac trgovine ove subote neće biti otvorene. Ovdje provjerite radno vrijeme poslovnica ove nedjelje (7.1.2024.)

Spar

Sve Spar trgovine bit će zatvorene na blagdan Sveta tri kralja. Koje će trgovine biti otvorene ove nedjelje, pogledajte ovdje.

Tommy

Tommy prodavaonice na blagdan Sveta tri kralja ne rade. U nedjelju, 7. 1., Tommy prodavaonice neće raditi. Iznimno, Tommy prodavaonica u Sesvetama, na adresi Ulica 144 brigade Hrvatske vojske 5, radit će prema redovnom radnom vremenu.

Plodine

Trgovine na blagdan Sveta tri kralja 6.1.2024. neće raditi. Iznimke su supermarketi u sklopu trgovačkih centara koji rade prema radnom vremenu trgovačkog centra. Najbliži supermarket i njegovo radno vrijeme možete provjeriti na linku, kao i radno vrijeme trgovina ove nedjelje.

Eurospin

Trgovine Eurospina su na blagdan Sveta tri kralja zatvorene, ali u nedjelju, 7.1., otvorene su trgovine: Zagreb Branimirova, Vrbovec, Bjelovar, Slavonski Brod, Split, Osijek, Zaprešić, Zadar - Žmirići. 

KTC

KTC supermarketi neće raditi na blagdan Sveta tri kralja 6.1.2024. ni u nedjelju 7.1.2024.

Bipa

Radno vrijeme poslovnica možete provjeriti ovdje.

dm

Ovdje možete provjeriti koje su dm trgovine otvorene ovog vikenda.

Müller 

Ovdje možete provjeriti koje su Müller trgovine otvorene ovog vikenda.


Pekarnice

Dubravica

Na blagdan Sveta tri kralja radi samo poslovnica Autobusni kolodvor Zagreb od 0-24 h. Nedjeljom također radi ta poslovnica na Autobusnom kolodvoru od 0 do 24 h i poslovnice u trgovačkim centrima ako oni rade. 

Pan-Pek

6.1.2024. Pan-pek poslovnice radit će prema rasporedu koji možete vidjeti ovdje. Koje će poslovnice raditi ove nedjelje, možete vidjeti na ovom linku.

Mlinar

Ovdje možete provjeriti radno vrijeme Mlinarovih prodavaonica.


Šoping-centri

Westgate

Centar će biti zatvoren 6.1. (osim igraonice Family Park) i 7.1.2024.

City Center one East Zagreb, West Zagreb i Split

City Center one West je ovoga vikenda zatvoren. Prva radna nedjelja je 14. siječnja.
City Center one East je ovoga vikenda zatvoren. Prva radna nedjelja je 21. siječnja.
City Center one Split je ovoga vikenda zatvoren. Prva radna nedjelja je 24. ožujka.

Avenue Mall

Centar će u subotu biti zatvoren, ali će u nedjelju biti otvoren.

Arena Centar

Trgovine Arena Centra će biti zatvorene i u subotu, 6.1.2024., na blagdan Sveta tri kralja. Trgovine Arena Centra u siječnju neće raditi nedjeljom.

Point Shopping Centar

Centar ne radi ove nedjelje.

Z Centar

6.1.2024., na blagdan Sveta tri kralja, Z Centar trgovine, beauty saloni i Adventure Mini golf neće raditi, kao ni u nedjelju.

Supernova šoping-centri

Neki Supernova centri bit će otvoreni ove nedjelje. Radno vrijeme šoping-centara Supernove možete provjeriti ovdje, potrebno je na vrhu odabrati željeni centar. 

King Cross

King Cross neće raditi ove subote. Od siječnja do studenog 2024. King Cross će svaki mjesec biti otvoren svaku drugu nedjelju u mjesecu. 

Designer Outlet Croatia

Centar će ove subote i nedjelje biti zatvoren.

Trgovački centar Lumini Varaždin

Trgovine ne rade ove subote ni nedjelje.

Portanova Osijek

Portanova Osijek radi ove nedjelje.

Mall Osijek

Mall Osijek će u siječnju biti otvoren samo jednu nedjelju - 21. siječnja, sve ostale siječanjske nedjelje centar će biti zatvoren.

Tower Centar Rijeka

Tower Center Rijeka neće raditi ni u subotu ni nedjelju. Tijekom neradnih nedjelja ostat će otvoren isključivo 5. kat centra, na kojem posluju multipleks kino, casino i ugostiteljski objekti. Također, nedjeljom će biti otvorena Kooglana Food&Bar i Happy Land igraonica.

ZTC Rijeka

Centar neće raditi ni u subotu ni u nedjelju.

Max City Pula

Trgovine i većina ostalih sadržaja bit će zatvoreni ove subote. Cinestar kina radit će prema rasporedu projekcija, otvoreni će biti barovi i restorani: Yes (9 -22h), Cookie (9 – 22h), Burger Max (12 – 22h), Maximilian (10.30 – 21h) i Barbados (7.30 – 15h). Twister Arcade bit će otvoren od 15.00 do 21.00 h

Mall of Split

Centar neće raditi ni jednu nedjelju u siječnju.

Joker Split

Za blagdan Sveta tri kralja, 6.1.2024., centar Joker će također biti zatvoren osim nekih sadržaja. U nedjelju neće raditi.


Ostale trgovine

Bauhaus

U subotu, 6.1.2024., i nedjelju, 7.1.2024., Bauhaus prodajni centri su zatvoreni.

Emmezeta

Centri Emmezeta ne rade ovog vikenda. 

Pevex

Pevexovi centri će ovog vikenda biti zatvoreni. 

IKEA

IKEA ovog vikenda ne radi. Sljedeće nedjelje (14.1) robna kuća IKEA Zagreb radit će od 10 do 18 sati.

Pročitajte više