Svi pričaju o ovom puderu. Košta manje od 5 eura, a kupci ga ne prestaju hvaliti

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE vrijeme svijet kozmetike preplavila je senzacija u obliku povoljnog pudera koji košta samo 5 eura. Ovaj nevjerojatno pristupačan proizvod brzo je postao glavna tema među zaljubljenicima u šminku i ljubiteljima kvalitetnih proizvoda.

Hydro Stay Serum Foundation brenda trend !t up hidratizira, intenzivno njeguje i štiti kožu od sunca. Njegova formula sadrži nježni kompleks hijaluronske kiseline i vitamina uz zaštitni faktor 15. Dugotrajna tekstura pogodna je za sve tipove kože, a kompatibilnost s kožom je dermatološki potvrđena. 

@helga.mua.makeup Drugstore foundation from @trend !t up #makeupideas #makeupartist #makeup #makeupproducts #makeupproduct #igermua #Mua #makeupproductsreview #makeupproductreview #foundation #drugstore #drugstoremakeup #favoritedrugstoremakeup #trenditup #trenditupfoundation ♬ Sunshine - Lavern

Društvene mreže preplavljene su pozitivnim komentarima o ovom proizvodu. Oduševljeni kupci ističu laganu teksturu pudera, koja se lako nanosi i ne ostavlja osjećaj težine na koži. Iako je cijena izuzetno povoljna, kupci napominju da ovaj puder ne isušuje kožu i da se lako kombinira s drugim proizvodima za šminku. To čini ovaj proizvod idealnim izborom za svakodnevno korištenje.

Hydro Stay Silky Serum tekući puder, cijena je 4.95 € (37.30 kn)

Iako možda ne očekujete da se puder za samo 5 eura može natjecati s luksuznijim markama, ova senzacija u svijetu ljepote pokazuje da kvalitetna šminka ne mora nužno biti skupa. Puder trenutno nije dostupan za online kupnju, ali ga možete potražiti u dm trgovinama.

Pročitajte više