Švicarski proizvođač lansirao još jedan limitirani sat povodom Velike nagrade Miamija

Foto: h-moser.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠVICARSKI proizvođač satova Moser predstavio je novi sat povodom Velike nagrade Miamija, utrke Formule 1. Brend je već predstavio plavi Streamliner Skeleton Cylindrical Tourbillon kako bi učvrstili svoje partnerstvo s Alpine F1 timom i novim ambasadorom brenda - vozačem Pierrom Gaslyjem. No, kako plava nije jedina boja koju tim nosi, predstavljen je i primjerak u ružičastoj boji.

Izrađen je u samo 20 primjeraka

Ružičasta verzija je zapravo isti sat kao i plavi, ali s novom bojom remena i brojčanikom. Kućište je promjera 42.3 mm, a rađeno je od nehrđajućeg čelika. Sat pokreće HMC 811, što je inače Moserov vlastiti kalibar. Debljina sata je 14 mm.

Narukvica je gumena, a Moser je poznat po izuzetno kvalitetnim gumenim narukvicama u svijetu satova. Sat je vodootporan do 120 m, a noćna vidljivost osigurana je brojčanikom koji diskretno svijetli u mraku. Rezerva snage je 74 sata, a navijanje sata je automatsko.

Ovaj je sat ograničenog izdanja dostupan u 20 primjeraka, a cijena mu je oko 90.000 eura. Moguće ga je naručiti isključivo u Moserovoj internetskoj trgovini. Više o satu doznajte ovdje.

Pročitajte više