Tajna svježeg tena Miley Cyrus je jednostavna

Foto: Profimedia/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MILEY CYRUS je pozornost na dodjeli Grammyja privukla ne samo svojim isklesanim rukama i frizurom već i kožom. Naime, mnogi su je opisali kao blistavu i svježu, a razlog tomu je kvalitetno čišćenje lica koje je osnova za ostatak dobre njege i, konačno, šminku.

"Preporučio mi ga je dermatolog"

James Kaliardos je na Miley koristio nježan Cetaphil gel za čišćenje lica namijenjen suhoj koži. Brend je osnovan prije više od 75 godina, a ovaj je nježan proizvod za čišćenje vjerojatno njihov najpoznatiji proizvod. Ne samo što nježno čisti već i hidratizira i umiruje iritacije.

"Koristio sam jedan pravi favorit, Cetaphil. Želio sam da koža bude čista, hidratizirana i umirena", rekao je Kaliardos za Who What Wear, napominjući da sadrži "alou i vitamin B, koji osvježavaju kožu".

I recenzije na Amazonu pune su pohvala za ovaj proizvod: "Super je nježan za kožu i temeljito čisti", "Preporučio mi ga je dermatolog i opet sam ga kupila. Hidratizira i uklanja šminku", "Koristim ovaj proizvod već dugo", "Ovaj mi je proizvod dermatolog preporučio prije deset godina i još uvijek mi odgovara".

Cetaphil losion za čišćenje lica za suhu kožu, Amazon, 20.14 eura

Pročitajte više