TikTok je poludio za ovim svijećama sa srcima iz H&M-a: "Opsjednuta sam"

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VALENTINOVO je divna prilika za stvaranje tople, romantične atmosfere u domu. Bez obzira na to koliko veliki ili mali vaš dom bio, male promjene mogu stvoriti veliku razliku u stvaranju posebnog trenutka. Cvijeće, glazba, mirisi, uređenje stola, ali i svijeće - sve su to detalji s kojima se može napraviti idealan ambijent povodom Valentinova. 

S obzirom na to da je Valentinovo idućeg tjedna, ne čudi mnoštvo sadržaja na tu temu na društvenim mrežama. Tako se mogu naći preporuke poklona, što obući, ali i kako urediti dom. Upravo u toj potonjoj kategoriji iznimno su popularne nove svijeće koje su upravo došle u H&M-ovu trgovinu. Naime, ukrašene su malim crvenim srcima, a TikTok je za njima poludio. 

@horisontshopping So cute 🥹 #hmhome #hmhomedecor #interior #candles #heartcandle #normalnorge🇳🇴 #bergen #åsane #norgetiktok #fordeg #fyp #hmhaul #newin ♬ im obsessed - .
@georgialaurenbirch H&M Home🐣🎀 #fyp #foryou #handm #hm #handmhome #hmhome #hmhaul #hmvalentines #colourfulhome #colourfulaesthetic #viral #heartcandles ♬ original sound - sped up sounds ~
@jasminhoeeg Love the candles with red hearts 🩷❤️ #tabledecor #tablesetting #hmhome #girlythings #valentinesday #pinterestaesthetic #romanticizeyourlife #fyp ♬ Little Life - Cordelia

"Svijeće su preslatke", "Opsjednuta sam s ovim svijećama", "Trebaju mi te svijeće", "Predivno", "Tako slatko", samo su neki od komentara ispod videa na TikToku s ovim svijećama u prvom planu. 

Svijeće sa srcima, H&M, 8.99 eura

Ove svijeće mogu se naći u H&M-ovim trgovinama i na webshopu, cijena seta s dvije svijeće je 8.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje

Pročitajte više