Toblerone izbacio novi sladoled u kantici

Foto: Shutterstock/Promo/coop.ch/froneri-shop.ch

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVA godina donosi i nove proizvode na svakom polju, pa tako osim noviteta u modi stižu i noviteti u kategoriji hrane, odnosno slatkoga. Švicarska čokolada Toblerone mnogima je omiljena, a njena tradicija i okus poznati su diljem svijeta. 

Godinama njihova čokolada u obliku malih piramida uveseljava i utažuje potrebu za slatkim mnogim ljubiteljima tog deserta. Ponekad izbace i pojedina limitirana izdanja, ali i sladolede. Njih izbace najčešće prije ljetne sezone, kada se ta slastica najčešće i jede. 

Kremasta receptura

Ovaj put su sa sladoledom malo uranili, pa tako nova Toblerone sladoledna poslastica u siječnju stiže u Njemačku u pakiranju od 480 mililitara. Do sada smo Toblerone sladoled viđali na štapiću i u kornetu, a sada će oni koji sladoled vole jesti žlicom doći na svoje. 

Sladoled ima novu, poboljšanu recepturu i sadrži 14% preljeva od badema i meda sa 7% komadića mliječne čokolade s medom i nugatom od badema te 4.5% komadića bijelog nugata. Visokokvalitetna kremasta receptura donosi jedinstven i bogat sladoledni užitak.

Osim u Njemačkoj, dostupan je i u drugim europskim državama, poput Švicarske i Bugarske, a cijena mu je tamo 7.31 € (55 kn). Nadamo se da uskoro stiže i k nama jer jedva čekamo probati ga.

Pročitajte više