Trebate li dodati lampu u svoj tuš? TikTok kaže da. Evo što trebate znati

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VELIKO svijetlo u vašoj kupaonici može biti korisno za obavljanje jutarnjih aktivnosti, ali može narušiti ugođaj kada se pokušavate opustiti noću. Rješenje za to? Dodavanje atmosferske rasvjete u tuš. Ako ste prije mislili da je to nemoguće bez ozbiljnog električnog problema, razmislite ponovno. Jedna TikTok korisnica, @mrsmckennabarry, dijeli genijalni trik koji može transformirati vašu kupaonicu.

@mrsmckennabarry Replying to @Kali Rose Details about my shower lamp set up! #amazon #amazonfinds #amazonfind #amazonhome #amazonmusthaves #amazonmusthave #amazonbathroom #amazonbathroomfinds #bathroom #bathroomdecor #bathroominspo #bathroominspiration #fyp #foryou #foryoupage #showerlamp #bathroomfinds ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

Tiktokerica je jednostavno postavila malu kutnu policu u svoj tuš koristeći snažno ljepilo, a na nju je stavila vodootpornu lampu na baterije. Ovaj pristupačan dodatak stvara atmosferu koja podsjeća na spa centar.

Ova ideja oduševila je i druge korisnike TikToka. "Ne mogu vjerovati da imam 43 godine, a nikada nisam razmišljao o ovome. Hvala vam", "Ovo je tako opuštajuće", "Zašto nikad nisam razmišljao o ovome? Koristim bljeskalicu telefona koji držim na poklopcu WC školjke", neki su od komentara ispod njezinog videa.

Dizajneri interijera često preporučuju dodavanje rasvjete u tuš

"Dodavanje rasvjete u tuš omogućuje stvaranje prigušenog i opuštajućeg ambijenta za umirivanje uma", rekao je Nathan Taylor, dizajner interijera u Obelisk Homeu, za časopis The Spruce.

Ključ za stvaranje ugodne atmosferske rasvjete u kupaonici leži u pametnom odabiru nekoliko izvora mekog svjetla, baš kao i u svakoj drugoj prostoriji vašeg doma. "Kada dodajete rasvjetu, važno je razmisliti o svjetlima koja će naglasiti određene elemente umjesto da obasjaju cijeli prostor", ističe Taylor.

Nekoliko uobičajenih metoda koje preporučuje za postizanje ugodne rasvjete u kupaonici uključuje postavljanje stropnih svjetala s mogućnošću prigušivanja. Slično razmišlja i dizajnerica Alyssa Magid, naglašavajući važnost slojevitog osvjetljenja za stvaranje ugodnog ambijenta u kupaonici.

"Funkcionalna gornja rasvjeta je ključna, a taktično postavljene svjetiljke i noćna svjetla mogu pridonijeti stvaranju mekše i opuštajuće atmosfere", napominje ona. Magid također preporučuje postavljanje LED svjetala ispod plutajućih umivaonika kao još jedan elegantan način osvjetljavanja kupaonice.

Uz rasvjetu koja je već postavljena, kao što su stropna svjetla ili svjetiljke, možete dodati svijeće kako biste stvorili dodatnu atmosferu u kupaonici.

Ako želite nabaviti svjetiljku za tuš koju je koristila u videu, na Amazonu možete pronaći velik izbor.

Pročitajte više