Trebate nove rukavice? Pregledali smo ponudu, evo čega ima

Foto: zara.com/sinsay.com/kibuba.hr/dm.hr/pepco.hr/sportvision.hr/timberland.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKI dijelovi Hrvatske već su pod snježnim pokrivačem, a u mnogima su temperature ispod nule. Dakle, vrijeme je potrage za kvalitetnim rukavicama koje će zaštititi kožu vaših ruku od hladnoće i vjetra, a ako ste naumili raditi snjegovića, zaštitit će ih i od snijega. Evo kakva je ovogodišnja ponuda u našim trgovinama.

Zaštita i elegancija

Osim što su odlična zaštita, rukavice su i modni detalj, a u trgovinama ćete pronaći različite stilove rukavica koji će odgovarati različitim ukusima. U Zari smo pronašli pletene rukavice s kožnim dodacima koji dodatno griju, a izgledaju vrlo profinjeno.

Pletene rukavice s umjetnom kožom, Zara, 17.95 eura (135.24 kn)
Rukavice s umjetnim krznom, Zara, 29.95 eura (225.66 kn)

Kao i umjetno krzno, i mašnice su uvijek simpatičan ukras. 

Rukavice s mašnom, DM, 6.90 eura (51.99 kn)

Odvojive navlake za rukavice tu su za dane kad vam je potrebno još više topline. Dodatno će grijati vaše šake i zglobove te su odlična opcija ako živite na području gdje vas čekaju još niže temperature. 

Ženske rukavice s dodatnim navlakama, Sinsay, 4.49 eura (33.83 kn)
Adidas rukavice, SportVision, 13.14 eura (99 kn)
Ženske rukavice, Pepco, 2.5 eura (15.07 kn)

Uložite u funkcionalnost

Ove Black Diamond rukavice vrlo su popularne kod ljubitelja zimskih sportova i gorskih spasilaca. Robusne su, vodoodbojne i zadržavaju adekvatnu količinu topline bez obzira na to koliko su vremenski uvjeti nepovoljni zahvaljujući unutrašnjosti od flisa.

Black Diamond rukavice, Kibuba, 44.90 eura (338.30 kn)
Rukavice od antilopa, Zara, 25.95 eura (195.52 kn)
Kombinirane kožne rukavice, Zara, 25.95 eura (195.52 kn)

Ne zaboravite kako iz rukavica predmeti ne bi smjeli kliziti. Dodatno, u doba pametnih telefona s dodirnim ekranom, poželjno je imati rukavice koje vam omogućavaju da njima rukujete bez da ruke izlažete hladnoći.

Muške rukavice, Sinsay, 7.99 eura (60.20 kn)
Muške kožne rukavice, Timberland, 89.90 eura (677.35 kn) 

Pletene rukavice su klasik s razlogom. Iako mnogi muškarci više vole kožne, pletene rukavice nude toplinu i udobnost koja će odgovarati većini.

Umbro pletene rukavice, SportVision, snižena cijena je 5.50 eura (41.44 kn)
Muške rukavice, Pepco, 3 eura (22.60 kn)

Pročitajte više