"Everything shower" novi je trend koji se širi društvenim mrežama

Screenshot/Foto: TikTok/dm.hr/martimex.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD JE u pitanju postavljanje novih trendova, naročito u pogledu opuštanja i brige o sebi, tiktokeri nikad ne iznevjere. Najnoviji trend uključuje tjedno izdvajanje vremena za dugi tuš, uređivanje i opuštanje, odnosno obavljanje baš svega. Zovu ga "everything shower", a ritual je to koji počinje prije nego uđete pod tuš, te koji se nastavlja i kad izađete iz kupaonice.

Napravite sve, ništa nije previše

Cilj je očistiti ne samo tijelo, već i um. Prije tuša ćete primjerice, nanijeti ulje za kosu, upaliti svijeće i glazbu koja će vas opustiti. Kad uđete pod tuš, nećete se brzinski "isprati", već ćete slijediti niz koraka i pobrinuti se da iz tuša izađete u potpunosti čisti.

Tiktokeri su rado otkrili kako izgleda njihov "everything shower" i udijelili savjete drugima što bi trebali pokušati. Emily (@emilylulamay) je podijelila svoj redoslijed, kao i pokazala svoje najdraže proizvode. Otkrila je kako prvo pere kosu, a zatim tijelo koje pere dvaput, pri čemu kreće s običnim sapunom i prelazi na piling.

@emilylulamay Replying to @makii this is THEE order you need to be using your products in for your everything showers!!🚿🤪🩷 #everythingshower #everythingshowerroutine #girlytips #fyp ♬ original sound - emily | girly tips 🩷

Mnogi su podijelili svoje metode u komentarima: "Ostavim regenerator da djeluje dok se tuširam", "Antibakterijski sapun", "Prvo operem lice i ruke, tek onda uđem pod tuš", "Ovi tuševi tako dugo traju i umore me, ali zaista vrijede", "Moj redoslijed: čišćenje noktiju, piling, brijanje, pranje tijela, šampon, regenerator, kalsični sapun, pranje lica".

Nakon izlaska iz tuša, vrijeme je za njegu. Ulje i losion za tijelo, potpuna njega lica što uključuje čišćenje, masku i bogatu njegu, a zatim i njega kose. Sušenje, friziranje, što god želite. I tu je ključ: radite što god želite, ma koliko se možda pretjerano činilo. Izdvojili ste vrijeme samo za sebe, stoga je korištenje pet različitih losiona za njegu nešto na što imate puno pravo.

Trend za svakoga

Kako nema baš ništa loše u tome da na sebe i samo na sebe izdvojite sat vremena tjedno (ili više), izdvojili smo neke proizvode koji bi vam dobro došli za ovaj viralni ritual. Ovaj ritual nije rezerviran samo za žene, iako se zbog popularnosti među ženama tako možda čini. Vrijeme za sebe je potrebno svima.

Sapunoteka kruti sapun s morskom soli, dm, 2 eura
Old Spice Whitewater, dm, 3.97 eura
Ziaja piling za tijelo, dm, 6 eura
Eisenberg Silver Essential maska za lice, Martimex, 102 eura
La Croa maska za kosu, dm, 10.60 eura
Korres mlijeko za tijelo s mirisom bergamota i kruške, Martimex, snižena cijena je 9.71 eura
Elizabeth Arden krema za tijelo, 250 ml, Martimex, 27.65 eura

Pročitajte više