Trend koji nikako da ode: Bijele majice bez rukava i dalje se nose

Foto: Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAHVALJUJUĆI svojoj jednostavnosti, udobnosti i svestranosti, pamučne bijele majice bez rukava vječni su klasik koji možemo pronaći u gotovo svačijem ormaru. Odlično izgledaju uz traperice, suknje ili čak elegantnije hlače, a dobar su izbor i u sportskim prilikama.

Vole ih i slavne osobe, te su nedavno u bijelim majicama viđene Bella Hadid, Gisele Bündchen i Anya Taylor-Joy, te su nas podsjetile koliko je lako izgledati dobro ako odaberete klasičan komad odjeće, bez obzira na priliku.

Ove su majice odlične za svaku priliku

Bella Hadid je za šetnju gradom odabrala kožne crne hlače i jednostavnu bijelu majicu bez rukava i pokazala elegantnu stranu ove klasične majice.

Gisele Bündchen redovito bira jednostavne kombinacije za šetnju s psom, pa je tako nedavno snimljena u sportskim hlačicama, prozirnoj majici preko sportskog topa i šilterici, a kombinacijom prevladava bijela boja uz nešto nježne ružičaste.

Anya Taylor-Joy je također svoju bijelu majicu uklopila u sportski stil prilikom nedavnog posjeta parku Yosemite, a fotografije je stavila na Instagram.

Ako već nemate ovaj klasičan komad u svojem ormaru, bez problema ćete ga pronaći u našim trgovinama. Izdvojili smo neke modele koji su nam se svidjeli.

Mesh majica bez rukava, H&M, 9.99 eura
Jednostavna majica bez rukava, H&M, 7.99 eura
Bijela majica s čipkom, Zara, 12.95 eura
Bijela majica bez rukava, Reserved, 15.99 eura

Pročitajte više