Tudor ima novi sat za biciklističke utrke. Ljudi pišu: Moram početi voziti bicikl

Foto: tudorwatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLE subote započeo je Giro d'Italia 2024., a ove godine prvi put na utrci sudjeluje i profesionalni biciklistički tim švicarske marke satova Tudor. U čast njihovog sudjelovanja, Tudor je proizveo posebnu verziju sata Pelagos FXD Chrono pod nazivom Cycling Edition.

Inspiriran je bojama biciklističkog tima marke Tudor

Ovaj kronograf, osim biciklističke tematike, odlikuje crno kućište od karbonskog kompozita, opremljeno kalibrom MT5813, te crni remen od tkanine. Mat crni brojčanik s crvenim akcentima inspiriran je bojama Tudorovog biciklističkog tima. Marka posebno ističe izvrsnu čitljivost, čak i u najizazovnijim uvjetima.

"Totalno bih ga nosio dok vozim bicikl", "Ponovno ste ubili", "Kul moderan sat, sviđa mi se", "Sviđa mi se, detalji crvene boje čine ga još boljim", "Moram početi voziti bicikl", "Ne vozim bicikl, ali ovo je baš lijep sat", "Još jedan izvrstan sat, samo tako nastavite", neki su od komentara na Instagramu ispod objava brenda s ovim satom. 

Glavne značajke sata su:

  • Kućište: crno karbonsko kompozitno kućište od 43 mm 
  • Mehanizam: automatski kalibar MT5813 s rezervom snage od 70 sati
  • Brojčanik: mat crni s crvenim akcentima, s kazaljkama i oznakama za sate koje su premazane posebnim luminiscentnim premazom za izvrsnu čitljivost u mraku
  • Remen: crni remen od tehničke tkanine s tradicionalnom kopčom
  • Tahimetrijska skala: prilagođena biciklistima, omogućuje precizno praćenje prosječnih brzina na biciklističkim utrkama

 Cijena ovog sata iznosi 5340 eura. Više informacija o modelu možete pronaći ovdje.

O Tudoru

Tudor je švicarska marka satova koja je osnovana 1926. godine kao sestrinska tvrtka Rolexa. Hans Wilsdorf, osnivač Rolexa, stvorio je Tudor s idejom pružanja satova vrhunske kvalitete po pristupačnijoj cijeni.

Danas je Tudor poznat po svojim linijama poput Black Bay, Pelagos, 1926 i Tudor Royal, kao i po satovima opremljenim vlastitim Manufacture kalibrima. Marka se ističe po spoju tradicionalnog urarstva i modernih dizajnerskih elemenata.

Pročitajte više