Tudor predstavio ograničeno izdanje kronografa Black Bay inspiriranog Inter Miamijem

Foto: Instagram/tudorwatch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TUDOR je nedavno postao službeni partner Inter Miami FC-a, kluba čiji je suvlasnik nogometna ikona David Beckham. Ova suradnja nije iznenađenje s obzirom na to da Beckham već od 2017. godine surađuje kao ambasador brenda Tudor.

Uz ovu uzbudljivu najavu, Tudor je otkrio novo ograničeno izdanje kronografa Black Bay s prepoznatljivom ružičastom bojom, koja je postala simbol Inter Miamija. 

S dolaskom nogometnih zvijezda poput Lionela Messija, Luisa Suáreza i Gonzala Higuaína u klub, ružičasta boja postala je prepoznatljiva oznaka Inter Miamija diljem svijeta. Kroz ovaj ugovor, Tudorov logotip bit će istaknut oko stadiona Inter Miamija, zajedno sa satovima s oznakom Tudor.

Igrači Inter Miamija bit će prvi koji će nositi ovaj ekskluzivni sat

Novi Black Bay Chrono dolazi u ružičastom izdanju, zadržavajući svoj prepoznatljivi militaristički dizajn. Ružičasta nijansa pruža zanimljiv kontrast crnim brojčanicima i okviru od anodiziranog aluminija. Sat pokreće mehanizam Manufacture Calibre MT5813, a kućište od 41 mm izrađeno je od nehrđajućeg čelika 315L.

Savršeno se uklapa i narukvica s pet karika i T-fit kopčom. Igrači Inter Miamija bit će prvi koji će nositi ovaj ekskluzivni sat, a javnosti će biti dostupan u ograničenim količinama početkom travnja.

Pročitajte više