dm trgovine primaju novčanice od 200 i 500 eura

Foto: Index/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U TRGOVINAMA dm-a moguće je plaćanje većim novčanicama eura, točnije onima od 200 i 500 eura. Naime, u ovom trgovačkom lancu opremili su se dovoljnom količinom kovanica i novčanica. 

"S obzirom na to da smo se u procesu pripreme za uvođenje nove valute pobrinuli da sve naše prodavaonice opskrbimo dovoljnom količinom kovanica i novčanica, u prodavaonicama dm-a kupci mogu plaćati svim apoenima, uključujući i novčanice od 200 i 500 eura.

Uz to smo za djelatnike pripremili edukativan sadržaj o uvođenju eura, koji obuhvaća i informacije potrebne za prepoznavanje krivotvorenih novčanica. Također, sve su prodavaonice dm-a opskrbljene posebnim uređajima za prepoznavanje krivotvorenih novčanica koji djelatnicima dodatno olakšavaju rad", rekla nam je Dušanka Sever Kralj, menadžerica financijskog knjigovodstva u dm-u.

Ovdje možete vidjeti koje sve trgovine prihvaćaju plaćanje novčanicama od 200 i 500 eura.

Pročitajte više