U Indiji je izašao Realme Coca-Cola pametni telefon. Košta 240 eura

Foto: realme.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG mjeseca na internet su isplivali renderi telefona Coca-Cola, čiji je stražnji dio dizajniran poput limenke tog popularnog gaziranog pića. Tada, proizvođač telefona nije bio poznat, kao ni specifikacije. No uređaj je i službeno predstavljen prije nekoliko dana te je poznato da ga proizvodi Realme.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition

Radi se o uređaju Realme 10 Pro Coca-Cola Edition i sigurni smo da će oduševiti sve ljubitelje tog gaziranog pića. Uređaj je rebrendirani Realme 10 Pro što znači da ima solidne specifikacije za taj cjenovni razred, npr. ima bateriju kapaciteta 5000 mAh s brzim punjačem od 33 W koji ga može napuniti od 0% do 50% u pola sata. 

Telefon ima 6.7 inčni LCD zaslon s osvježenjem od 120 Hz i 1080 x 2400 FHD+ rezoluciju. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 695 5G, a uređaj ima 8 GB RAM-a i 128 GB za pohranu. Glavna kamera mu ima 108 MP, a prednja selfie kamera 16 MP. 

Coca-Colina tema se proteže od pakiranja do korisničkog sučelja. Postoji čak i način rada kamere koji prilikom fotkanja proizvodi zvuk otvaranja Coca-Coline boce, a tu je i prilagođena Coca-Colina zvonjava telefona. Sam telefon ima istaknuti logo Coca-Cole i nekoliko dizajnerskih detalja, poput crvenih prstenova na pozadini kod kamere.

Prilagođeno sučelje uključuje posebno dizajniran zaključani zaslon, animaciju prilikom punjenja i odgovarajuće ikone aplikacija. Skener otiska prsta postavljen je sa strane gdje se nalazi Coca-Colin logo. Unaprijed je instaliran Android 13. 

Za sada je, nažalost, dostupan samo u Indiji preko Realmeove stranice. Cijena mu je 20.999 indijskih rupija što je oko 238.91 eura (1800.07 kuna).

Pročitajte više