U Kauflandu smo našli dupliće popularnih UGG papuča

Foto: Shutterstock/kaufland.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE vrijeme UGG papuče su postale sinonim za udobnost i stil tijekom hladnih mjeseci. Njihov popularan model papuča Disquette donosi retro šarm popularnoj slip-on silueti s dodatkom 1-inčnog potplata u platformskom stilu, idealnom za udobno nošenje tijekom cijelog dana.

Cijene UGG papuča sežu do 125 € (941.81 kn), što je za mnoge prevelik iznos. Međutim, u Kauflandu smo pronašli pristupačniju alternativu ovim popularnim papučama. Ovi udobni modeli dostupni su u muškim i ženskim veličinama, a birati možete između smeđe i crne boje. Ponuda vrijedi do 19. prosinca.

Papuče, cijena je 18.99 € (143.08 kn)

Izrađene od janjeće kože s brušenim kravljim kožnim gornjištem, ove cipele su dodatno obložene janjećim krznom za dodatnu toplinu i udobnost. Potplat od EVA materijala pruža laganu i fleksibilnu podršku, čineći ih savršenim izborom za hladne dane.

Pročitajte više