U moru trendova ističe se šareno stakleno posuđe. Izdvojili smo najljepše

Foto: zara.com/ikea.com/sinsay.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE vrijeme primjećujemo sve više šarenog staklenog posuđa u domovima diljem svijeta. To nije iznenađujuće s obzirom na to da nam ovaj trend donosi ne samo funkcionalnost već i estetsku privlačnost, koja može transformirati čitavu atmosferu prostora. Šarenilo boja i oblika koje dolazi s ovim trendom omogućuje nam da dodamo osobni pečat i živahnost našem domu.

Zašto je šareno stakleno posuđe toliko popularno?

Šareno stakleno posuđe postaje sve popularnije, a jedan od razloga za to je estetski užitak koji nam pruža. Bez obzira na to jesu li to nježne pastelne nijanse koje stvaraju osjećaj ugode ili živahni tonovi koji dodaju energiju i živost, šareno stakleno posuđe čini naš dom živopisnijim i zanimljivijim.

Kako integrirati šareno stakleno posuđe u svoj dom?

Šareno stakleno posuđe može biti super dodatak vašem domu na nekoliko jednostavnih načina. Prvo, koristite ga za posluživanje hrane i pića tijekom obroka. Osim što će dodati malo boje na stol, to će dodati i notu elegancije. Ako volite estetiku "manje je više", samo nekoliko komada može učiniti čuda. Drugo, koristite ih kao dekorativne elemente na policama, stolićima ili čak kao vaze za cvijeće. Šarene boje će osvježiti prostor i dodati mu živost.

Pregledali smo online trgovine i pronašli nekoliko prekrasnih komada šarenog staklenog posuđa. Naravno, ovo je samo mali izbor onoga što je dostupno, ali nadamo se da će vam pružiti inspiraciju za dodavanje malo boje i živosti u vaš dom.

Borosilikatna čaša na stalku s cvjetnim detaljem i kontrastnom bojom, cijena je 10.99 eura
Staklena čaša, cijena je 6.49 eura
Staklena čaša glatkog dizajna, cijena je 3.29 eura
Staklena zdjela u obliku cvijeta reljefne izrade, cijena je 12.99 eura
Staklena šalica i tanjurić u obliku cvijeta, cijena je 8.99 eura
Stakleni vrč, cijena je 17.99 eura
Stakleni vrč s uzorkom, cijena je 24.99 eura
Pakiranje od 2 čaše s uzorkom, cijena je 15.99 eura
Komplet od 4 čaše, cijena je 4.49 eura
Komplet od 4 tanjura, cijena je 3.49 eura
Čaša 4 kom, cijena je 7.99 eura

Pročitajte više