U Pepco je stigla nova proljetna kolekcija detalja za uređenje doma

Foto: pepco.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROLJEĆE je idealno vrijeme za osvježiti dom, a Pepco ima novu kolekciju koja vam u tome može pomoći. Od cvjetnih uzoraka do svijetlih boja, ova proljetna kolekcija unosi svježinu i živahnost u svaki kutak vašeg doma.

Bez obzira na to tražite li male dodatke koji će osvježiti prostoriju ili želite temeljitu transformaciju, Pepco ima sve što vam je potrebno. Izdvojili smo dodatke za kuhinju, jastuk, košare i proizvode za organizaciju garderobe.

Mirisna svijeća u staklenoj posudi, cijena je 6 eura
Komplet 3 metalne košare, cijena je 5.50 eura

Metalne košare u proljetnim bojama pomoći će vam da organizirate svaki prostor u svom domu. Pastelne boje oživjet će interijer i u njega unijeti malo radosti.

Metalna košara M, cijena je 6 eura
Staklena šalica s cvjetnim motivom, cijena je 3 eura
Lopatica za kolače, cijena je 2.50 eura
Komplet 3 keramičke zdjele, cijena je 5 eura

Keramičke zdjele u nježnim pastelnim bojama nezaobilazan su dodatak za vašu kuhinju.  

Ljubičasta reljefna keramička tegla za cvijeće, cijena je 4 eura
Jastuk u obliku cvijeta, cijena je 7 eura
Komplet 6 komada vješalica, cijena je 4.50 eura
Futrola za odlaganje odjeće ružičasta, cijena je 3 eura

Futrola za odlaganje odjeće odličan je način da pospremite sezonsku odjeću. Zaštitit će vaše zimske kapute i debele džempere od prašine i prljavštine. Možete je odložiti na najvišu policu ormara ili u ladicu ispod kreveta.

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više