U Sinsay su stigli noviteti za čišćenje i organizaciju. Evo što smo izdvojili

Foto: sinsay.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SINSAY je nedavno obogatio svoj asortiman novitetima za čišćenje i organizaciju, dodajući u kolekciju praktične i šik proizvode koji će olakšati održavanje reda u vašem domu.

Jedan od novih dodataka je raznovrsna kolekcija košara i kutija za pohranu, savršenih za organiziranje vaših stvari u svakoj sobi. Bilo da je riječ o kuhinji, kupaonici, dnevnoj sobi ili radnoj sobi, ove praktične košare dolaze u različitim veličinama i dizajnima, prilagođenim različitim potrebama i stilovima uređenja.

Osim toga, Sinsay je uveo i različite proizvode za čišćenje koji će vam pomoći održavati dom blistavim i urednim. Tu su različite krpe, spužve, četke i drugi pribor za čišćenje koji će vam olakšati obavljanje svakodnevnih kućanskih poslova. Izdvojili smo nekoliko favorita koje smo odmah dodali u košaricu.

Zidna vješalica, cijena je 2.49 eura
Komplet od 10 vješalica, cijena je 2.99 eura
Košara za pohranu, cijena je 4.99 eura
Kutija za pohranu, cijena je 4.49 eura
Kutija za pohranu, cijena je 2.99 eura
Organizator ladica, cijena je 2.99 eura
Komplet od 2 posude za pohranu, cijena je 4.49 eura
Držač spužve za posuđe, cijena je 2.49 eura
Četka za ribanje posuđa, cijena je 1.99 eura
Spužvice za suđe 5 kom, cijena je 4.49 eura

Cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više