Pronašli smo traženo rumenilo od Catricea koje je gotovo svugdje rasprodano

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RUMENILO od Catricea postalo je senzacija na društvenim mrežama, osvajajući srca mnogih ljubitelja šminke svojom nijansom i dugotrajnom formulom. No, pronalaženje ovog dragulja nije jednostavno - gotovo svugdje je rasprodano.

@catrice.cosmetics ❤️❤️❤️ #catrice #heart #stamp #blush ♬ พี่ชอบหนูที่สุดเลย (I Like You The Most) Feat.VARINZ - Speed Up Version - PONCHET
@selenaybeauty Unboxing❣️#catrice #herzblush #heartblush #unboxing #unboxingvideo #foryoupage #foryou #fypシ #fypシ゚viral ♬ Until I Found You (sped up + reverb) - TikTok Remix - TommyMuzzic & ZeddMusique

Njegova pigmentacija, dugotrajnost i pristupačna cijena čine ga nezaobilaznim dodatkom u make-up rutini.

Aplikator u obliku srca

Formula ovog tekućeg rumenila pruža prirodan izgled koji se pretvara u puderasti finiš na koži, dok inovativni aplikator u obliku srca osigurava praktičnu i urednu primjenu bez nereda. Osim toga, formulu je moguće nadograditi i blendati prema želji.

Komentari korisnika koji su već isprobali ovo rumenilo potvrđuju njegovu kvalitetu i učinkovitost. "Probala sam, tako su pigmentirani! Stvarno ti ne treba puno. Isprobala sam tester i ostao je nekoliko sati, a čak i nakon što sam se istuširala još uvijek sam ga slabo vidjela!!", "Kupila sam ga jučer, obožavam!", "Ah, savršen je", neki su od komentara na TikToku.

Cijena rumenila je 5.30 eura, a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više