Već od 3 eura: Zara Home ima ljetno sniženje, a ovo su najprodavaniji komadi

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNOSTAVNE linije, neutralne boje i minimalizam prepoznatljiv su stil Zare Home, a čak i kada ubace boje u svoju kolekciju, čine to tako da im komadi i dalje nisu nametljivi i ne privlače svu pažnju. Njihovi komadi se upravo zbog nenametljivosti mogu uklopiti u većinu interijera i stilova uređenja, stoga ne čudi popularnost brenda kada je u pitanju opremanje interijera. 

Pregledali smo ponudu na sniženju i izdvojili favorite među najprodavanijim komadima s ovog sniženja. Prvi komad koji izdvajamo je ova okrugla košara prirodne boje koja ima bočne otvore za držanje. Dolazi u dvije visine - 25 i 50 cm.

Okrugla košara s ručkama, cijena na sniženju je 9.99 € (75.27 kn)

Za oko nam je zapeo ovaj komplet staklenki za začine u obliku bočica. Imaju čep od akacije i pravokutno postolje od istog materijala. U kompletu dolazi pet staklenki. Jako su nam fora. 

Komplet posuda za začine s kutijom od akacije, cijena na sniženju je 12.99 € (97.87 kn)

Zrcalo pravokutnog oblika s metalnim okvirom crne boje idealno je za hodnik ili spavaću sobu. Dostupno je u veličini od 91 cm x 36 cm x 1.50 cm. 

Zrcalo s metalnim okvirom, cijena na sniženju je 49.99 € (376.65 kn)

Juteni tepih uklopit će se u gotovo svaku prostoriju, a idealan je i za postavljanje tepiha u slojevima. Najčešće se juteni tepih u tom slučaju koristi kao baza, a na njega se stavlja drugi, manji tepih. Ovaj Zarin je dostupan u veličini od 200 x 300 cm, što ga čini idealnim upravo za to, ali izgledat će odlično i samostalno. 

Juteni tepih, cijena na sniženju je 399 € (3006.27 kn)

Košare od pletene jute s prugama kontrastne boje idealne su za pohranu stvari u domu i skrivanje nereda, a pritom doprinose i dizajnerskom elementu prostora. Dostupne su u nekoliko različitih veličina. 

Prugasta košara od pletene jute, cijena na sniženju je od 9.99 € (75.27 kn)

Ova ukrasna jastučnica s porubom izgleda elegantno, a jednostavno. Osim u ovoj zelenoj, dostupna je i u žutoj i maslinasto zelenoj boji.

Ukrasna jastučnica, cijena na sniženju je 17.99 € (135.55 kn)

Zara Home u ponudi ima nekoliko ovakvih lampi sa staklenim postoljem, a najprodavanija je ova sa zelenim postoljem i bež lanenim sjenilom. 

Lampa sa staklenim postoljem, cijena na sniženju je 119 € (896.61 kn)

Ova šalica s tanjurićem izgleda kao da je došla sa seta Bridgertona. Na šalici i tanjuriću nalaze se decentni motivi cvjetića.

Šalica za čaj i tanjurić s cvjetićima, cijena na sniženju je 8.99 € (67.74 kn)

Jednostavna, elegantna, a efektna. Upravo je takva ova usmjeriva metalna zidna lampa u boji mjedi. Idealna za spavaću sobu.

Usmjeriva zidna lampa, cijena na sniženju je 35.99 € (271.17 kn)

Posuda od smole s prugama bež boje idealna je za odlaganje sitnica ili primjerice blazinica tako da može biti odličan dodatak kupaonicama, spavaćim sobama, ali i predsobljima, ovisno o tome što u nju želite pohraniti. 

Posuda od smole bež boje, cijena na sniženju je 9.99 € (75.27 kn)

Košara od ratana s ručkom na sredini odlična je za pohranu knjiga, časopisa, deka i sličnoga. Prirodne je boje, a dolazi u jednoj veličini - 24 cm x 64 cm x 41 cm. 

Košara od ratana, cijena na sniženju je 45.99 € (346.51 kn)

Kupaonskih ručnika nikada dosta, a dobro je opskrbiti se njima kada ih uočite po niskoj cijeni ili na sniženju. Ovakvi neutralni uklopit će se u svaku kupaonicu. 

Pamučni ručnik, od 3.50 € (26.37 kn)

Sve najprodavanije komade na ovom sniženju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više