Veja prvi put ima cipele za planinarenje. Održivost je i dalje na prvom mjestu

Foto: veja-store.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO STE čuli za Veju, vjerojatno ste upoznati s njihovim fokusom na održivost. Možda ste ih i vidjeli kod Kate Middleton, Meghan Markle, Kourtney Kardashian, Emily Ratajkowski i brojih drugih slavnih osoba.

Iako je prvenstveno steetstyle brend, ovaj pariški brend je lansirao svoju prvu kolekciju cipela za planinarenje. 

Fitz Roy treck shell basalte black, cijena je 215 € (1619.92 kn)

Čvrste i stabilne

Tenisice Fitz Roy napravljene su da budu čvrsta i stabilna planinarska cipela, s tehničkim detaljima kojih nema u Vejinoj ponudi koja je više usmjerena na životni stil. 

Fitz Roy spaja održivost i privlačnost. Nazvane su po legendarnom planinskom lancu Fitz Roy i tako odaju počast patagonskom vrhu koji je prvi put uspješno osvojen 1952. godine.

Fitz Roy treck shell full black, cijena je 215 € (1619.92 kn)

Gornjište je izrađeno od recikliranog poliestera, koji je i vodootporan i otporan na habanje zahvaljujući vodoodbojnom tretmanu bez PFC-a.

Uz to, Veja Fitz Roy ima stražnji umetak na biološkoj osnovi za potporu, napravljen od 60% ricinusova ulja. Uložak je napravljen s malim postotkom amazonske gume, kao i šećerne trske. 

Međupotplat je od šećerne trske, a vanjski potplat od amazonske gume. Proizvedene su u Brazilu.

Dizajn Fitz Roy tenisica je minimalistički, a dostupne su u nekoliko boja, uključujući bijelu, crnu i sivu s rozim i beige detaljima.

Fitz Roy treck shell gravel nautico, cijena je 215 € (1619.92 kn)
Fitz Roy treck shell gravel ice, cijena je 215 € (1619.92 kn)
Fitz Roy treck shell gravel pierre, cijena je 215 € (1619.92 kn)

Pročitajte više