Vizažist Lane Del Rey pokrenuo svoj make-up brend

Foto: etienneortega.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U POSLJEDNJE vrijeme mnogi su primijetili kako Lana Del Rey blista. Njezina je šminka posebno upečatljiva i laska joj kao nikad prije. Sve se to može pripisati njezinom novom vizažistu Etienneu Ortegi, koji već dugo radi s poznatim osobama poput Christine Aguilere, Salme Hayek, Kali Uchis i drugima. Njegov stil šminkanja usana lako je prepoznati krajičkom oka, a nedavno je pokrenuo vlastiti brend posvećen upravo usnama.

Proizvodi obogaćeni meksičkom plavom agavom

Njegov brend nazvan je jednostavno Ortega. Prvi proizvodi uključuju šest inovativnih proizvoda za usne, uključujući najdražu olovku Lane Del Rey. Brend je za lansiranje pripremao pet godina, a polazišna točka je njegova prepoznatljiva tehnika ocrtavanja usana.

Svi proizvodi su obogaćeni meksičkom plavom agavom za dodatnu hidrataciju i kao hommage njegovom rodnom gradu Jalisco u Meksiku. U kolekciji su dostupni ulje za usne, intenzivno sjajilo za usne, olovka za usne i ruž u olovci. Osim šminke, među prve je proizvode dodao i maramice za uklanjanje šminke.

Proizvodi su trenutno dostupni samo na području SAD-a, a još nisu poznate informacije o lansiranju brenda u drugim zemljama.

Pročitajte više