"Volim ih sve": Popularni G-Shock sat uskoro stiže u tri nove proljetne boje

Foto: gshock.casio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

G-SHOCK započinje novu godinu s iteracijama modela GA-2100 u proljetnim bojama. Monokromatskoj Tone-On-Tone kolekciji pridružuju se satovi dostupni u bijeloj, tirkiznoj i volt žutoj. 

"Donosimo sjajne monokromatske sheme boja na GA-2100 s njegovim prepoznatljivim osmerokutnim okvirom. Pojedinačni dijelovi su završeni u suptilno različitim nijansama iste boje za jednostavnost dizajna koji prikazuje oblik svake komponente sata", kaže marka. 

GA-2100-9A9

Dvostruka LED svjetla i tehnologija Super Illuminator

Glavne značajke sata uključuju vodootpornost do 200 metara, svjetsko vrijeme u 48 gradova, štopericu od 1/100 sekundi, pet dnevnih alarma, potpuni automatski kalendar (do 2099. godine), 12/24-satni format, značajku pomaka kazaljke, redovno mjerenje vremena - analogno i digitalno itd.

Dvostruka LED svjetla i tehnologija Super Illuminator nude cjelodnevnu čitljivost, čak i u slabo osvijetljenim okruženjima. Veličina kućišta sata je 48.5 x 45.4 x 11.8 mm, a sat teži 51 gram. 

GA-2100-2A2

Nove boje stižu u veljači

Ključne komponente koje se koriste u okviru i remenu izrađene su od smole na biološkoj osnovi. Proizveden korištenjem obnovljivih organskih izvora, očekuje se da će ovaj materijal pomoći u smanjenju utjecaja na okoliš.

GA-2100-7A7

"Volim ih sve", "Konačno, svijetloplavi GA-2100", "Dosadno", "Ove boje izgledaju nevjerojatno", "Lijepe boje, plava mi je favorit", neki su od komentara na ove satove na Redditu i Instagramu ispod objava o njima. 

Prema pisanju stranih medija, ove nove boje G-Shock GA-2100 satova trebale bi biti lansirane u veljači ove godine. Bit će dostupni u trgovinama Casio i kod odabranih trgovaca. Cijena GA-2100 satova u Europi je stotinjak eura te je pretpostavka da će i ove nove boje imati istu cijenu. Više o satovima pogledajte ovdje

Pročitajte više