Volite koristiti highlighter? TikTok kaže da ovaj morate imati

Screenshot: TikTok/fentybeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FENTY Beauty, brend koji je osnovala Rihanna, poznat je po inovacijama u svijetu ljepote, a Diamond Bomb highlighter je jedan od proizvoda koji se posebno ističe. Ovaj proizvod je pravi hit na TikToku, a korisnici ne prestaju hvaliti njegovu pigmentaciju, dugotrajnost i predivan sjaj koji ostavlja na licu. 

@madddnot @Fenty Beauty ♬ Obsessed - ❆⸆⸉
@nikkietutorials I cannot be stopped with this highlighter #foryou #fyp ♬ original sound - nikkietutorials

Jedna od prednosti Diamond Bomb highlightera je njegova univerzalna nijansa. Bez obzira na ton kože, ovaj proizvod prilagođava se i naglašava ljepotu svakog pojedinca. To ga čini popularnim izborom među različitim korisnicima.

Diamond Bomb, cijena je 50 € (376.73 kn)

"Dobivam toliko komplimenata kada ga nosim"

Diamond Bomb nije samo za jagodične kosti. Može se koristiti na različitim dijelovima lica, tijela i čak kose kako bi se postigao sjajan efekt. Ova višenamjenska formulacija omogućava kreativnost u korištenju proizvoda.

"Koristim ga kao highlighter i dobivam toliko komplimenata", "Nekad ga stavim u kosu, fantastičan je", "Ovo je jedini proizvod koji sam ponovno kupila jer sam ga potrošila! Ništa bolje od ovoga za mene!", "Dobivam toliko komplimenata kada ga nosim", neki su od komentara na TikToku.

Pročitajte više