YSL ima novi tekući puder lagane teksture koji potpuno prekriva

Foto: Promo/sephora.fr/yslbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBRO su poznati hitovi YSL brenda kada je u pitanju šminka. Primjerice, njihov Touch Eclat korektor-highlighter jedan je od najprodavanijih kozmetičkih proizvoda svih vremena. Poznati su i po svojim odličnim maskarama, jedna od popularnijih je Volume Effet Faux Cils. Ruževi su im isto odlični, posebno Pur Couture i Rouge Volupte linije.

S obzirom na gore navedene proizvode, ali i mnoge druge koji su im zaista odlični, ne čudi da je i novi(ji) All Hours Luminous Matte tekući puder vrlo brzo postao popularan te su ga brže-bolje mnogi odlučili pohvaliti na društvenim mrežama.

YSL All Hours Luminous Matte tekući puder, 57 € (429.46 kn)

Blistavi mat finiš

All Hours Luminous Matte nudi 24 h visoko prekrivanje i postojanost za blistav mat završetak bez efekta maske, navodi brend. Formulacija mu je prožeta hijaluronskom kiselinom koja pruža 24-satnu udobnost i hidrataciju. U sebi ima i 77% sastojaka za njegu kože, prožetih ekstraktima jasmina.

Puder je otporan na vodu, vlagu, toplinu i ne prenosi se, osim toga ima i SPF 39, a dostupan je u 40 nijansi. Dostupnost nijansi ovisi od zemlje do zemlje, ali u Francuskoj Sephori može se pronaći njih 36. 

YSL All Hours Luminous Matte tekući puder, 57 € (429.46 kn)

Na društvenim mrežama mogu se pronaći brojni videi u kojima korisnici koriste ovaj novitet, a većini se svidio, iako neki kao manu navode parfem u njemu.

"Nosila sam ga cijeli dan, do 22 navečer, i izgledao je jako dobro na kraju dana", "Obožavam ovaj puder! Prekrasno izgleda i na mojoj masnoj koži traje cijeli dan. Samo bih voljela da su ga napravili bez mirisa", "Izgleda jako lijepo na koži", "Koža mi izgleda blistavo, puder nije ljepljiv, ne osjetim ga i daje mi punu pokrivenost", neki su od komentara.  

Pročitajte više