Zagrebački botanički vrt prodaje višak biljaka po super cijenama od 10 do 200 kuna

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO želite osvježiti dom novim biljkama, imamo super prijedlog za vas. Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ove subote od 9 do 13 sati održat će drugu godišnju rasprodaju biljaka. Prodaja će se odvijati u zapadnom dijelu vrta, točnije u dvorištu uz kolni ulaz vrta u Runjaninovoj ulici.

Sobne biljke, sukulenti, vrtne trajnice...

U ponudi će se moći pronaći različite vrste biljaka, a cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara. Sobne biljke, sukulenti i mesožderke dio su ponude, uz ostatak iz prve rasprodaje održane prošle subote koja uključuje podanke kultivara perunike te manje količine raznih drvenastih biljaka i vrtnih trajnica.

Kako će izgledati prodaja biljaka?

U prodajni prostor ulazi se s južne strane kolnog ulaza, a izlazi na mala vrata na sjevernoj strani. Iz Botaničkog vrta najavljuju kako je potrebno uzeti svoje vrećice, cekere ili torbe jer se plastične vrećice neće moći kupiti te dodaju kako ulazak automobilima nije moguć. Plaćanje se vrši gotovinom uz izdavanje blok računa ili karticama poslovnih banaka jednokratno.

Pročitajte više