Zaljubili smo se u espadrile domaćeg brenda. Pogledajte modele

Foto: evita-collections.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend Evita osnovan je u ljeto 2017. godine kada je dizajnerica Tanja Filipović preoblikovala vlastite espadrile i napravila svoj posebni par cipela. Dizajnerica je istraživala o konstrukciji cipela, potplatima od jute i savršenim materijalima, a zatim je počela raditi na svojoj prvoj kolekciji True Colors.

Nas su ove espadrile oduševile jedinstvenim izgledom, raznim bojama, šarenim kombinacijama i veselim dizajnom. Idealne su za proljeće i ljeto, a mogu se kombinirati uz gotovo sve modne kombinacije - od traperica do suknji i haljina. 

Sve su espadrile ručno rađene, a napravljene su od kombinacije viskoze i lana uz donji dio od jute. Osim toga, dosta modela krase predimenzionirane mašne na prednjem dijelu, koje su jako šik. Ako pak nemaju mašne, tu je onda razigrani dizajn koji krase, primjerice, točkice ili karirani motiv. 

Brend u ponudi ima više vrsta espadrila, od onih koje su više poput papuča i vežu se oko gležnja do onih potpuno zatvorenog tipa. Osim espadrila Evita ima i natikače, haljine, torbice i ukrase za kosu u ponudi. 

Cijena espadrila kreće se od 53.09 eura (400.01 kuna) naviše, a sve modele koje imaju u ponudi možete vidjeti na internetskoj stranici ili na Instagram profilu. 

Pročitajte više