Zara i H&M imaju duplikate poznatih Chanelovih sandala

Foto: chanel.com/zara.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

CHANEL je 2019. godine prvi put lansirao chunky sandale, koje su se pokazale kao jedan od najpopularnijih modnih dodataka.

Chanelove sandale stekle su ogromnu popularnost i izrađuju se u čitavom nizu boja, printova i tekstura, pri čemu se svaki model rasproda čim uđe u trgovine, što govori mnogo o sandalama koje koštaju 1600 dolara (1486.24 eura). 

Ako ste žudjeli za ovim zdepastim cipelama dizajnerske marke, ali su vam kao i većini preskupe, imamo odlične vijesti za vas. U high street trgovinama Zara i H&M pronašli smo vrlo slične modele po pristupačnim cijenama.

Chanel sandale

H&M ima dva modela sandala u roza i crnoj boji, no trenutno su oba rasprodana u svim veličinama (osim rozih u veličini 42) u online trgovini. Možete si staviti mail podsjetnik kada se vrate na stanje. Koštaju 30.99 eura (233.49 kn).

H&M sandale

Ovaj ružičasti karirani par jako sliči originalu, a ide uz sve; traper haljine, maxi haljine, kratke ili duge hlače.

H&M sandale

U Zari smo pronašli crni model koji je još dostupan za kupnju u svim veličinama, stoga ako tražite ljetne sandale koje imaju tu Chanel estetiku, požurite. Koštaju 49.95 eura (376.35 kn).

Zara sandale

Sandale su od svjetlucave tkanine s iskrzanim rubovima. Remeni imaju kopče sprijeda i čičak traku straga. 

Pročitajte više