Zara je upravo lansirala proizvode za njegu kose. Svaki košta 13 eura

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KRAJEM prošle godine Zara je službeno zakoračila na tržište proizvoda za njegu kose s dva zlatna proizvoda koji su bili savršeni za blagdane. No, to je bio samo početak jer Zara sada širi svoj asortiman proizvoda za njegu kose nizom od šest novih proizvoda koje je danas predstavila. Ovi proizvodi su rezultat suradnje sa svjetski poznatim frizerom Guidom Palauom.

@zara

ZARA HAIR EVERYDAY BASICS. Available March 4th.

♬ original sound - ZARA

"Ovi proizvodi nisu namijenjeni samo za stručnjake", ističe Palau. "Vrlo su jednostavni za upotrebu." Tijekom godina Palau je razgovarao s klijentima kako bi saznao što žele od proizvoda za njegu kose - i otkrio je univerzalnu želju za proizvodima koji pružaju izvrsne rezultate. "Ovaj lak za kosu neće učiniti vašu kosu ljepljivom i teškom. Pjena će pružiti volumen, ali će ostaviti kosu mekom", ističe poznati frizer.

Jednostavno pakiranje

Ne samo da su proizvodi jednostavni već je i pakiranje jednostavno. Boce krase svijetle, različite boje koje će se istaknuti na policama u vašoj kupaonici, a jednostavna imena olakšavaju razumijevanje svrhe proizvoda. Pjena za volumen kose, sprej za feniranje, lak za kosu, aktivator za kovrče, balzam za kosu i suhi teksturirajući sprej čine savršen komplet za kosu. Cijena svakog proizvoda iznosi 12.95 eura, a cijelu ponudu možete vidjeti ovdje.

Pročitajte više