Zara traperice hit su na društvenim mrežama, a mi smo našli još varijanti

Screenshot/Foto: TikTok/zara.com/stradivarius.com/calzedonia.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DRUŠTVENE mreže prepune su oduševljenja novim crnim Zara trapericama s ukrasnim kamenčićima. Ovaj hit komad dostupan je i u našim trgovinama, kao i slične hlače koje će vam možda više odgovarati.

Hlače koje nestaju s polica

"Zara je opet uspjela", stoji u videu koji je oduševio mnoge gledateljice. Prikazane su crne hlače s ukrasnim kamenčićima koji dolaze do izražaja kako se traperice miču. Svjetlucaju poput disko-kugle.

@vaness.bahelkova Girlsssss runnn 🥹✨🤌🏼 #fyp #foryoupage #zara #zaranewin #zaracollection #sparklyjeans #zarajeans #zaraviral #zaraviraljeans #denim #viral #zarahaul #zaraoutfit #zarasparklyjeans ♬ greedy - Tate McRae

"Jako su skupe, ali želim ih", "Pogledat ću ih sutra", "Kupit ću ih ove godine", "Kupila sam ih i nosila, a crna dolčevita odlično izgleda uz njih", neki su od komentara na video koji je pogledalo preko 1.6 milijuna ljudi.

Jedna ih je tiktokerica isprobala na sebi kako bi demonstrirala efekt koji daju kamenčići.

@nirvanasnostalgia What do we think ? 🪩✨ Denim Jacket, Pants & Booties from @ZARA ##zara##zarahaul##zaranewin##zaradress##zaraambassador##outfitinspo##perte##parati##zaraviral##stargirl##zaraparty#windsor##aldo#zaraset #rhinestones #viral#revolveme##silver##chrome##metallic ♬ family affair - JÆ

Traperice su dostupne u Zari, a nestaju s polica brzinom svjetlosti. U hrvatskim Zara trgovinama ih je također moguće kupiti.

Široke traperice s kamenčićima, Zara, 59.95 eura (451.69 kn)

Nešto malo drugačije

Zara u ponudi ima još jedne slične traperice, no ovaj put je riječ o sivim hlačama na kojima kamenčići krase samo bokove.

Traperice s kamenčićima, Zara, 59.95 eura (451.69 kn)

Kako su se neki požalili da su Zara traperice preskupe, pronašli smo nešto drugačiju, ali i povoljniju varijantu u Pull&Bear. Traperice su klasične plave, ali su također prepune trendi kamenčića koje ih čine posebnima.

Klasične traperice s kamenčićima, Pull&Bear, 39.99 eura (301.30 kn)

Nešto svečaniju varijantu, koja dolazi u plus veličinama, pronašli smo na Zalandu, a nešto diskretniju u Espritu.

Next hlače s ukrasima, Zalando, 64 eura (482.21 kn)
Traperice s ukrasima, Esprit, 119 eura (896.60 kn) 

Pročitajte više