Evo zašto biste trebali uložiti u prijenosni punjač

Foto: Shutterstock/links.hr/amazon.de/iponcomp.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BEZ punjača danas teško da itko može, stoga je dobro razmotriti prijenosne punjače. Oni nisu praktični samo za putovanja ili cjelodnevne konferencije, već mogu biti vaš najbolji prijatelj baš svaki dan, bez obzira na to jeste li u pokretu ili kod kuće.

Prijenosni punjač praktičan je u svakodnevici

Prijenosni punjači su izvrsni za brzo punjenje kad ste vani. Ako puno koristite mobitel, postoje dobre šanse da vam se baterija isprazni u jednom danu, pogotovo ako ste izašli iz kuće poluprazne baterije. Prijenosni punjač odlično je rješenje u ovakvim situacijama. Punjači kapaciteta 10000 mAh mogu napuniti prosječan mobitel dvaput prije nego se u potpunosti isprazni.

No ne morate biti vani da bi vam zatrebala struja. Uvijek može nestati struje, što vam može donijeti probleme u obliku nemogućnosti komunikacija ili pak rada. Prijenosni punjači držat će vaše uređaje funkcionalnima dok se struja ne vrati. Maleni su i lako prenosivi, stoga neće ni zauzimati puno prostora u vašoj torbi ili pak džepu.

Konačno, ljubitelji starijih uređaja mogu imati velike koristi od prijenosnog punjača. Baterije na starijim uređajima u pravilu su slabije, a uz prijenosni punjač možete ih držati funkcionalnima koliko je potrebno.

Neki podržavaju bežično punjenje

Dobra je vijest da prijenosni punjači ne moraju biti skupi. Cijena dakako ovisi o njihovoj snazi i drugim značajkama, no ako ga ne namjeravate puno koristiti, nema ni potrebe da trošite mnogo novca. Ako imate jedan punjač, dobra je ideja uzeti još jedan uređaj za hitne situacije. Ne zaboravite imati dovoljno kablova jer ne podržavaju svi prijenosni punjači bežično punjenje.

Veger mobilni punjač, Links, 49.99 eura
Varta prenosivi punjač, Amazon, od 19.99 eura
Intenso punjač, iPon, 11.29 eura
Intenso prijenosni punjač, iPon, 17.09 eura

Ako vaši uređaji podržavaju bežično punjenje, svakako razmotrite opciju bežičnih prijenosnih punjača. Uređaj tako jednostavno prislonite na punjač i čekate da se napuni, bez potrebe za kablovima. Bežično punjenje sve je popularnije kad je riječ o pametnim uređajima, od mobitela do slušalica i satova. Ovakvi su punjači u pravilu nešto skuplji.

Mobilni punjač Anker MagGo za iPhone, Links, 62.99 eura
Prijenosni punjač Veger MagMulti, Links, 49 eura

Pročitajte više