Zastrašujuće brzo: Apple najavio događaj za 30. listopada

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je najavio poseban virtualni događaj koji će se održati krajem ovog mjeseca na dan prije Halloweena - 30. listopada u 17 sati po pacifičkom vremenu. Odnosno po našem vremenu u utorak 31.10. u dva ujutro. Pretpostavlja se da će se ovaj događaj fokusirati na predstavljanje novih Mac računala.

Apple se malo poigrao riječima za ime eventa pa tako nosi naziv Scary fast (Zastrašujuće brzo). No za razliku od prethodnih nekoliko Appleovih događaja ovaj će se održati potpuno virtualno.

Scary fast

Svatko će se moći uključiti uživo putem Appleove web stranice, YouTubea i aplikacije Apple TV. Ovo također označava Appleov prvi kasnovečernji događaj, odnosno po našem vremenu "rano jutarnji". U prošlosti su se Appleovi događaji općenito održavali u mnogo razumnije vrijeme.

Na Appleovoj web stranici Events postoji animirana verzija pozivnice gdje se Appleov logo pretvara u sablasno lice u stilu Findera (Macov file explorer). Jasan nagovještaj novih Macova.

Ovo sve ide u skladu s informacijama koje je ranije podijelio Mark Gurman iz Bloomberga. On je u svom biltenu rekao da bi najave krajem mjeseca trebale uključivati nove Macove, tj. ažurirani iMac i moguće više MacBook Pro modela

Pročitajte više