"Želja da ga zagrizem je prevelika": Rumenilo od želea moglo bi biti novi hit

Foto/Screenshot: TikTok/milkmakeup.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MOGUĆI sljedeći viralni trend u svijetu šminke dolazi od Milk Makeupa. Nedavno su na Instagramu predstavili Milk Makeup Cooling Water Jelly Tint Sheer Lip + Cheek Stain i svi jedva čekaju da ga isprobaju.

Za usne i obraze

Dolazi u četiri različite nijanse i može se koristiti na usnama i obrazima. Svojom želatinastom teksturom nalikuje na žele, ali je praktično pakiran u okretnom štapiću, što ga čini idealnim za putovanje i brzo nanošenje. Ova veganska i cruelty-free formula sastoji se od 90% prirodnih sastojaka.

@coconutcathy now this is INNOVATIVE I LOVE ITTTT #milkjellytint #milkmakeup #makeuptok #newlaunches #newproducts #lipstain #cheekstain #blush #blushstain #blushes #jellyblush #asiangirlmakeup ♬ Yacht Club - MusicBox

Iako će proizvodi biti dostupni za kupovinu tek 6. veljače, neki su tiktokeri već dobili priliku isprobati ih. U komentarima ispod videa mnogi su izrazili uzbuđenje i nestrpljenje oko službenog datuma lansiranja, predviđajući da će se proizvodi rasprodati prvog dana. Neki su čak izrazili želju da pojedu proizvod: "Moj prvi instinkt je da ga zagrizem", "Ne mogu se pouzdati u ovo jer ću ih sigurno zagristi...", "Želja da ga zagrizem je prevelika", "Ja ću ovo pojesti", pisali su neki u komentarima.

Datum dostupnosti proizvoda u Europi putem Sephore još nije objavljen, a moći će se kupiti i na njihovoj web stranici.

Pročitajte više