11 "IZDAJNIKA" LIGE PRVAKA Kako će London dočekati Modrića i Balea?

Foto: Hina, Getty Images/Guliver Image

OVA jesen u Ligi prvaka donijet će nekoliko vrlo zanimljivih susreta i dvoboja između nekadašnjih suigrača i prijatelja, a na popisu velikih povrataka je i onaj Luke Modrića na White Hart Lane.


Real Madrid će u skupini Lige prvaka ove jeseni dvaput igrati s Tottenhamom, s kojim su vodili duge i žestoke pregovore oko transfera Modrića u Madrid za više od 35 milijuna eura u kolovozu 2012. godine. Luke se u Londonu nisu htjeli odreći, ali ponudu Reala nisu mogli odbiti kada se današnji hrvatski kapetan zainatio i sam zatražio transfer, a klub ga je zbog nediscipline novčano kaznio.

Ipak, navijači Tottenhama i danas ga se rado sjećaju, posebno u kombinaciji s Garethom Baleom koji je slijedio Modrićev put samo godinu kasnije. No ima i onih koji su im tada zamjerili način na koji su otišli iz kluba, a s obzirom na to da će u igri biti važni bodovi za prolaz u drugi krug, Modrića i Balea u Londonu neće dočekati baš prijateljska atmosfera.

Zanimljivi će biti i sudari madridskog Atletica i Chelseaja koji su posljednjih godina razmijenili nekoliko igrača. Tako su danas u Madridu bivše zvijezde Stamford Bridgea, Fernando Torres i Filipe Luis. Mogao bi im se priključiti i Diego Costa koji upravo dogovara svoj povratak iz Chelseaja u Atletico, ali zbog UEFA-ine zabrane ne može biti registriran do siječnja. Na drugoj će strani biti Thibaut Courtois koji je s Atleticom osvojio naslov i europske trofeje prije nego što je postao prvi vratar Chelseaja.

Ovo je 11 najzanimljivijih povratničkih okršaja ove jeseni.

 

 

Pročitajte više