15 utakmica iza nas, a fenomen "Medveščak" još traje

U LEDENOJ dvorani Doma sportova danas je održana svečana press konferencija upriličena prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora između hokejaškog kluba Medveščak i Carlsberga.

"Evo odradili smo ciklus od 15 utakmica, imali sjajan start s tri pobjede, nakon čega smo malo pali, međutim sve u svemu zadovoljni smo. Očekivanja su premašena, a posebno se to odnosi na publiku koja je naprosto sjajna", započeo je pressicu Marko Belinić, član Uprave.

"Što se tiče igre, hokej je takva igra da se od svakog može izgubit i da se svakog može dobiti. Uglavnom, kao što sam rekao, zadovoljno smo sa do sada napravljenim, iako naravno, uvijek može bolje", dodao je.

Riječ je potom dobio i direktor hokejskih operacija Douglas Bradley.

"Zadovoljni smo, znali smo da će biti jako teško ukomponirati momčad sa ovoliko novih igrača, da ne govorim da je liga jako teška i da ima dosta sjajnih momčadi. Posebno smo zadovoljni podrškom na domaćim utakmicama, imamo kvalitetnu bazu navijača i to nas veseli. Što se tiče naše igre, jedino mislim da igramo previše otvoreno i napadački, čak naivno. U ligi dominiraju momčadi koje igraju odmjereno, čvrsto, a mi smo njihova sušta suprotnost", rekao je Douglas Bradley.

Na koncu svoje je oduševljenje atmosferom u klubu izrazio i novo pojačanje Medvjeda Brad Smyth.

"Vrlo sam sretan što sam došao ovdje, zahvaljujem se Upravi Medveščaka što me doveli i zahvaljujem im se na sjajnom prijemu. Moram iskazati zadovoljstvo onim što sam zatekao. Navijanje je u dvorani fantastično i nadam se kako ćemo u budućnosti još bolje igrali kako bi svi bili što zadovoljniji", rekao je Smyth.

Pročitajte više