35 pogodaka u 35 utakmica: To može samo Cristiano Ronaldo

PORTUGALAC Cristiano Ronaldo nastavlja opijati nogometni svijet svojim igrama. Jedinim pogotkom protiv Aston Ville je došao do 35. pogotka za Manchester United u zadnjih 35 utakmica.

Impresivna je to brojka pogotovo za veznog igrača, no Cristiano Ronaldo pritom ne razmišlja samo o suparničkim vratima, već je vrlo često asistent.

U subotu je protiv Aston Ville tri puta asistirao. Prvi put je sjajno pronašao samog Carlitosa Teveza, potom je petom u skoku uposlio Rooneyja, te je za kraj još jednom asistirao Rooneyju sjajno poslavši loptu u prazan prostor.

"Jedino što me zanima je uspjeh mog kluba. Moja želja, kao i svih nas u Manchester Unitedu, je osvojiti ove sezone Ligu prvaka i domaće prvenstvo", rekao je Cristiano Ronaldo i dodao:

"Znam da napadam mnoge rekorde, ali mislim da ljudi koji se time zamaraju nikada neće niti postati rekorderi. Sve će doći samo od sebe, samo moram željeti kompletni uspjeh momčadi, pa će doći i oni pojedinačni".

Recimo kako je klupski rekord Manchester Uniteda u povijesti 46 pogodaka Denisa Lawa u sezoni 1963/64 u svim natjecanjima u kojima je klub igrao. Cristiano Ronaldo je zasad od izjednačavanja rekorda udaljen jedanaest pogodaka.

"Jedina osobna želja je postati najbolji svjetski nogometaš. Prošle godine sam bio treći, sada već vidim svoju veliku priliku", rekao je sjajni Portugalac. 

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više