6000 praznih sjedala na utakmici Hrvatska - Engleska?

ZBOG neobične odluke engleskog nogometnog saveza (FA), čak 6000 sjedala na utakmici EP-a između Hrvatske i Engleske moglo bi ostati prazno.

Kako javlja online izdanje britanskog Daily Maila, Hrvatski nogometni savez je (iz nepoznatih razloga) vratio oko 6000 ulaznica organizatorima Europskog prvenstva, a oni su ulaznice mislili ponuditi engleskim navijačima.

No, sve ulaznice za oko 500,000 funti kupio je Engleski nogometni savez, a misli ih prodati isključivo članovima svog kluba navijača "England fans", u kojeg se odnedavno više nitko ne može učlaniti.

Kako piše Daily Mirror, čelnicima FA promakla je činjenica da su svi članovi kluba "England fans" već davno nabavili svoje ulaznice za utakmicu s Hrvatskom, pa se čini da će većina od 6000 ulaznica ostati neiskorištena, iako navijači na crnom tržištu nude i po 350 funti za kartu.

Da FA nije kupila sve ulaznice koje je organizatoru prepustio HNS, UEFA bi ih prodala preko svoje službene Internet stranice www.uefa.com.

Engleski savez tvrdi kako su kupili sve ulaznice iz sigurnosnih razloga, da ih se ne bi dočepali notorni engleski huligani.

Pročitajte više