A što na sve kažu dinamovci? "Nema predaje!"

Foto: Hina

"NE SMIJEMO se predati", poručio je Dinamov veznjak Goncalo nakon remija 1:1 s luksemburškom Folom Esch u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka.
 
Dinamo je protiv prvaka Luksemburga odigrao katastrofalnu utakmicu, te je bio bliži porazu, nego pobjedi.
 
"Nismo zadovoljni i nije bilo lako. Prvi su zabili gol, mi smo se vratili pogotkom Henriqueza, ali kasnije više nismo uspjeli probiti njihovu obranu koju su dodatno pojačali nakon što je njihov igrač isključen. Pred nama je uzvrat i prilika za popraviti cijelu sliku", dodao je Goncalo, koji je u prvu momčad uskočio umjesto Arijana Ademija.
 
Pjaca: Moramo vjerovati u prolazak dalje
 
Najbolji Dinamovac u neočekivanom remiju bio je Marko Pjaca, koji je pokrenuo akciju za jedini pogodak hrvatskog prvaka.
 
"Žao nam je što nismo bili pravi i što nismo uspjeli pobijediti i stvoriti prednost u prvoj utakmici. Fola je pokazala dobru igru, prvi su došli do pogotka i dobro su se branili. Nakon isključenja, povukli su se još više i teško smo ih mogli probiti. Pred nama je uzvrat i još ništa nije gotovo, dat ćemo sve od sebe u Luksemburgu", rekao je Pjacu uz poruku: "Moramo vjerovati u prolazak dalje".
 
Eduardo: Čeka nas težak zadatak
 
Da Dinamo nije bio na nivou priznao je i vratar Eduardo, koji je protiv Fole bio kapetan.
 
"Nismo bili na nivou na kojem smo trebali biti i nismo osigurali prednost koju smo htjeli, ali ništa nije izgubljeno. Žao nam je što nismo uspjeli u prvoj utakmici upisati pobjedu i ispuniti sve što smo si zacrtali. Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu. Fola je bila dobra, dobro su se branili, a nas sad čeka dosta težak posao."
 
Uzvrat je za tjedan dana u Luksemburgu.
 

Pročitajte više