Aaron Fox ide s Medvjedima u KHL! Sertich odlazi: "Hvala vam za divne godine!"

Foto: Cropix / S. Vrančić

AARON FOX srca je zagrebačke publike osvojio majstorskim pogotkom Albi, a i njemu je Zagreb ostao u lijepoj uspomeni. S ulaskom zagrebačkog kluba u KHL Fox se odlučio vratiti! Raskinuo je ugovor za iduću sezonu s austrijskim Innsbruckom kako bi preuzeo mjesto sportskog direktora Medveščaka!

Iz kluba su potvrdili da Marko Antonio Belinić s pozicije generalnog menadžera odlazi na poziciju asistenta predsjednika kluba za sportska pitanja i skauting igrača.

"Ulaskom u ligu KHL započele su i promjene u klupskoj organizaciji s ciljem isključive profesionalizacije kluba, a kako bi klub odgovorio na visoke standarde i pravila lige KHL. Dragutin Ljubić ostaje u sportskom odjelu kluba te odlazi na poziciju Team Managera prve klupske momčadi gdje će uz novooformljeni logistički tim biti zadužen za koordinaciju momčadi na putovanjima", javio je glasnogovornik Ranko Vučinić.

Iz kluba odlazi Andy Sertich, koji je za Medvjede odigrao 243 utakmice. Potpisao je ugovor s Grazom.

"Želio bih zahvaliti navijačima koji su nas bodrili tijekom ove četiri prekrasne godine. Nikada neću zaboraviti atmosferu koja nas je okruživala u Zagrebu, bilo je tako zabavno igrati pred vama. S tim se ništa ne može usporediti, Zagreb je moj drugi dom i dolazit ću u posjet kada god budem mogao. Želim Medveščaku puno sreće u KHL-u!", napisao je Sertich navijačima putem Facebook stranice.

Pročitajte više